מכינה ללימודי עיצוב תעשייתי

yaeltal

New member
מכינה ללימודי עיצוב תעשייתי

שלום, מישהו מכיר את 6Bstudio, המכינה ללימודי עיצוב ואדריכלות? למד שם, או רק שמע עליה? תודה, יעל.

yaeltal

New member
תודה, וגם- מישהו יודע לספר

או להמליץ על מקומות נוספים שמכינים לקראת בחינות הכניסה והכת תיק העבודות? התרשמתי מאוד מהסטטיסטיקות שהם מציגים וגם מהתשבוחות שקראתי עליהם בדוא"ל מאריאל שלמד שם, אבל מצד שני קצת מדאיגה אותי העובדה שהדגש העיקרי שם מושם על ארכיטקטורה. אע"פ שבעצם זה תחום שם מעניין אותי וקרוב לוודאי שאהנה מהתוספת שלו, אבל אולי עדיף מקום שהדגש העיקרי בו הוא על עיצוב תעשייתי? ושאלה לאריאל- האם לפני המכינה היו כבר בידיך יכולות בסיסיות ברישום וציור או התעסקות כלשהי עם נושא של סקיצות וראייה מרחבית? כי לי אין בכלל נזסיון כזה.. עכשיו אני מתחילה ללמוד רישום בסיסי בעזרת ספר, אבל כל החיים לא נגעתי בציור.. ונראה לי ממש פלאי שתוך חמישה חודשים יכול להיווצר בכל זאת תיק עבודות מרשים כמו שתיארת..

relb

New member
בוודאי

המכינה מיועדת לאנשים בדיוק כמוך- חסרי רקע, ולפעמים דווקא הם מוציאים את העבודות הכי טובות משום שהם לא מושפעים ממה שלמדו בעבר ולא "חושבים את עצמם" כמו אנשים בעלי רקע. חמישה חודשים זה המון זמן ליצור תיק עבודות מספק (כמובן שדרושה איזושהי נטיה אמנותית שאני מניח שיש לך). באשר לשאלה הראשונה- אפילו שלומדים קצת אדריכלות (שעוזר בראיה תלת מימדית) יש מספיק תרגול בתעשייתי.

yaeltal

New member
תודה על התשובה..

נראה לי שכבר השתכנעתי.. אני מקווה שלא אתחרט.

shafan8r

New member
the more i read i understand

that studying abroad is good insted of waisting five month on preperation i started studying imidatly with no backround in drawing what ever ps u should work on your computer skills also today evrything is done on the computer

yaeltal

New member
איזה סוג של כישורים במחשב?

אני מניחה שההתעסקות העיקרית על המחשב היא ליצירת סקיצות תלת מימדיות וכו' עם תוכנות מתאימות (ותקני אותי אם אני טועה). יש לך המלצה כלשהי מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את היכולות שלי בזה? תודה..

shafan8r

New member
3d yes but also 2d

photoshop is a must to make good looking presentations even if u draw by hand and scan u have to put it together with photoshop well to start studying any program u can start to wrestle with a manual or take a corse u didnt hear it from me but everything can be downloaded with kazaa and so on

לא שמעתי..אבל

את מוזמנת לבדוק את המכינה שלנו בפפריקה 03-5612029 יפעת שגב מנהלת פורום עיצוב המוצר

למעלה