הנרי דוד -שחקן (מרחק נגיעה , האי)
Roei152 Well-known member מנהל 14/10/21 #2 יהונתן בשן - כוכב נוער מהסדרות "יומני החופש הגדול" , "שוברי גלים" , "כדברא"
YossihNew Well-known member 14/10/21 #4 אדם סלע!!!!!!!!!! האיש חובב הטבלאות ועם הרומן מהאהובים עליי ביותר של מיכל. מהסיפורים הנהדרים ביותר שהיא כתבה. אוקיי, וגם זה שהוא ניצל מדקלה זקס וקיבל את מי-רן. מקווה שהוא לקח דציפכטה.
אדם סלע!!!!!!!!!! האיש חובב הטבלאות ועם הרומן מהאהובים עליי ביותר של מיכל. מהסיפורים הנהדרים ביותר שהיא כתבה. אוקיי, וגם זה שהוא ניצל מדקלה זקס וקיבל את מי-רן. מקווה שהוא לקח דציפכטה.
YossihNew Well-known member 14/10/21 #5 וגם מגאליס המסע לאסטרה ו-PPS. בזמנו צחקו עליו בקבוצה של האי, שהוא מדבר עם יותר מדי פאתוס.
Roei152 Well-known member מנהל 14/10/21 #6 מייקל לואיס -משתתף אולסטראס מהעוונה השישית, שחקן ודוגמן ..
YossihNew Well-known member 14/10/21 #9 דאוס וגאליס. זה הטוב שצריך לנצח... סליחה, הוא יחטוף התקף לב באמצע.
YossihNew Well-known member 14/10/21 #10 ובמלכת היופי של ירושלים! הוא ברח עד לפה כדי שגבריאל לא ירדוף אחריו! ובדאוס בתפקיד משני מאוד מאוד. בחור קורע. אבל אין לי מושג אם התמונה רלוונטית מבחינת משקל.
ובמלכת היופי של ירושלים! הוא ברח עד לפה כדי שגבריאל לא ירדוף אחריו! ובדאוס בתפקיד משני מאוד מאוד. בחור קורע. אבל אין לי מושג אם התמונה רלוונטית מבחינת משקל.
דיברגנט חדש Well-known member 17/10/21 #16 נכתב ע"י Roei152: שירה פרבר -שחקנית ותסרטיאית , שיחקה במתים לרגע צפה בקובץ המצורף 35242 לחץ כדי להרחיב... בתור מה? לא זוכר אותה. אגב, הייתה סידרה מעולה וחבל שאין עונה שלישית.
נכתב ע"י Roei152: שירה פרבר -שחקנית ותסרטיאית , שיחקה במתים לרגע צפה בקובץ המצורף 35242 לחץ כדי להרחיב... בתור מה? לא זוכר אותה. אגב, הייתה סידרה מעולה וחבל שאין עונה שלישית.
YossihNew Well-known member 14/10/21 #11 כתוב שגם בחממה את אסיה. מי זאת אסיה? רגע... אולי היא ויונתן...
Roei152 Well-known member מנהל 14/10/21 #13 מי שקושרים ליונתן זו בכלל מעיין אשכנזי לפי ראיון של ישראל בידור מההשקה אתמול ....
YossihNew Well-known member 15/10/21 #15 אני גם לא רואה. אבל כשזוהר שטראוס היה זה קצת היה קשור אלינו גם...