מכיוון שאני חדשה ולא יודעת מה קורה

KaUrO DoNo

New member
מכיוון שאני חדשה ולא יודעת מה קורה

בפורום..יש לי רעיון...בבקשה אל תסקלו אותי באבנים אם היה את זה כבר! מה דעתכם על שירשור היכרות? יש פה הרבה חדשים אני רואה וחשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ירשום כמה פרטים אחד על השני כדיי שנכיר את אחד השני יותר טוב... אני יתחיל! שם: הילית כינויים: היליתה בעיקר... גיל: עוד חודש 18 מאיפה אני: אילת כיתה: י"ב תחביבים: מוזיקה,חברים,מחשב.. סוג מוזיקה מועדף: פאנק,רוק,מטאל,ישראלי.. חיות מחמד: כלבה וחתולות.. איך הכרתי את מארון: ראיתי ת'קליפ דיס לאב והתאהבתי!
חבר: לי יש...כבר שנה ושלושה חודשים
אייסיקיו: 135230989 (כנסו בהמוניכם) מסנג'ר: [email protected] ואם יש לכם עוד מה להוסיף בכייף.. אני מקווה שאהבתם ת'רעיון יומטוב

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo98.gifאנייייייייייייייייייי

שם: הילה
כינויים: נממ הילוש...להלה..הילהלולו..לילי...לי...הילע... גיל:17 וחודש ושבועיים מאיפה אני: פתח תקווה
כיתה: י"ב תחביבים: מוזיקה,חברים,מחשב, סרטים, טלווזיה, נממ צביעת פיות סוג מוזיקה מועדף: נממ פופ רוק..פאנק רוק...רוק (לא כבד)..וישראלי (לא מזרחי לייט ולא כבד) חיות מחמד: נממ דגים!
איך הכרתי את מארון: ראיתי את הקליפ הרדר טו בריד בטיארל לפני חצי שנה.. חבר: נמממ לא
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 170076129

לא סוקלים ../images/Emo8.gif

שם: הדס כינויים: מממ.... הדס
גיל: 13 וחצי מאיפה אני:ת"א כיתה: ט' תחביבים: מוזיקה,חברות,מחשב סוג מוזיקה מועדף: מממ... דברים שלא קשורים אחד לשני חח (רוק, רוק כבד, פאנק, ניו מטאל, גותיק מטאל.............................) חיות מחמד: יש לי כלבההה יש לי כלבההה איך הכרתי את מארון: ראיתי את דיס לוב והתאהבתי
מאוהב| חבר:חחח יש גם בנים.. צריך לכתוב "חבר/ה" חחחחחחח הצחקתי את עצמי... עזבו..אין לי חבר אייסיקיו: 281882486 מסנג'ר: [email protected] כנסו אני לא נושכת

mor kutcher

New member
אחלה רעיון!:)עונה:

שם: מור כינויים: מיר בעיקר-חברים, מורצ'וק, מורוש...הדברים הרגילים
גיל: 14 מאיפה אני: ת"א כיתה: ט' תחביבים: מוזיקה, סרטים, טלווזיה, חברים... סוג מוזיקה מועדף: רוק, סול, שחורה, ישראלי...הכול פריטי מאץ' חיות מחמד: אין
איך הכרתי את מארון: יום בהיר אחד-טיאראל-"דיס לאב" משודר-אני מתאהבת באדם-ומבינה שזאת בעצם אחלה להקה-השאר-היסטוריה
חבר: אין
אייסיקיו: 335487636 - אניטיים מיי פרינדס...
מסנג'ר: [email protected]

galevine

New member
אניייי

שם:גל כינויים:גלוש... גיל:14 מאיפה אני: רעות (ליד מודיעין) כיתה:ט' תחביבים: מוזיקה,חברים,סרטים,מחשב,משחק,גיטרה,ריקוד... סוג מוזיקה מועדף:הכלללללללללל במיוחד מארוןןן חיות מחמד:מממ...כלבים איך הכרתי את מארון: חברה שלי ראתה הופעה שלהם בדנמרק ופגשה אותם ואז היא סיפרה לי והביאה את הדיסק...שמעתי ווווומכאן....! חבר:נופפפפ בדד אייסי:אין מסנג'ר:[email protected] הילית תהני בפורוםםםםםםם...!ביוווושש

inbary

New member
תורי!!!!../images/Emo8.gif

שם:ענבר (בדרך כלל
) כינויים:מממ... אין בנתיםם אבל אתם יכולים להמציא חיחי גיל:13 אני קטנה....
עיר:הר אדר חור קטן ליד ירושלים למי שלא מכיר כיתה:ח' חיחי לא מצחיק....
תחביבים:לשמוע מארון 5 לראות מארון5 להזיל ריר על מארון5 (במיוחד על אדם
) אקיצר כל מה שקשור למארון 5, וגם לנגן בגיטרה סרטים חברות חברים... סתם חיחי זהו... סוג מוזיקה מועדף:רוק במיוחד, קצת פופ אבל ממש קצת, רוק כבד וזהו חבר:אין אני עדיין מחכה לאדם
אייסי:259243090 מסנג'ר:[email protected]

../images/Emo141.gif אוקיי...

שם:
גלי כינויים:
גלו'ש, גלושית ועוד.. גיל:
15 וחצי ויום
עיר:
איזור חיפה כיתה:
י' תחביבים:
לשמוע מוזיקה, לישון, לרקוד, לגלוש בנט, לנגן ב-
סוג מוזיקה מועדף:
רוק, פאנק חבר:
אין אייסי:
לא אוהבת ת'אייסי
מסנג'ר:
[email protected]

../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם: ענבר כינויים: אמבר, ענבי, דארלינג.. גיל: 13 וחודשיים מאיפה אני: פ"ת כיתה: ח' תחביבים: מחשב, ריקוד, שחייה, סרטים, ספרים, מוזיקה... סוג מוזיקה מועדף: הכל חוץ ממזרחית
חיות מחמד: אין:( איך הכרתי את מארון: דיס לאב
חבר: נופ אייסיקיו: יש לי אבל אני שונאת אותו מסנג'ר: [email protected]

eliya bloom

New member
שיליי

שם: אליה כינויים: אין:\ גיל: 13 עוד חודש פחות 11 ימים מאיפה אני:ראשון לציוןן כיתה: ח-9 תחביבים:אינטרנט מוזיקה.. סוג מוזיקה מועדף: פופ,פאנק רוק חיות מחמד: חתולהה איך הכרתי את מארון: שמעתי את השיר המועדף עליי שלהם she will be loved ואתהבתי ;) חבר:לא :\ אייסיקיו:252704656 ברוכה הבאה אני מכירה אחת שקוראים לה הילית!! מראשון לציון והיא בגיל שלך בדיוק!!

KaUrO DoNo

New member
בקשר להילית שאת מכירה..

מישהי מראשון אמרה לי שהיא מכירה הילית בגילי..אולי זאת אותה אחת.. והילית זה לא כזה שם נדיר כבר =)

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifנצל"ש סגידה לדון../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

אזהרה: ההודעה הבאה הינה פרסומת סמויה
ענבר ואני פותחות נצל"ש (בשביל לשא יהרגו אותנו אם נפתח שרשור
) סגידה לערפד האחד והיחיד:דון הנרי
בטח אחרי שקראתם (הילה יש בנים בפורום אז כבר לא כותבים קראתן
) את השורה הזאת אתם צוחקים לעצמכם וחושבים שדון הוא איזה ערפד צעצוע מאיזה סרט לילדים... (אני יכולה לדמיין עכשיו את קרן אומרת "פחחחחחחח" ארוך ויפה כזה חחח
) אז לא, דון הוא לא מה"ערפדים" שאתם רואים בסרטים שהופכים לעטלפים ופוחדים מ†צלבים†. דון הוא ערפד אמיתי
הוא מאמין ביכולת לרכוש אנרגיה מאנשים ע"י שתית דמם (באחד הפרקים הוא לקח דם בעזרת מזרק מאחת החברות שלו, העביר את הדם לכוס ושתה
פריקי........
) כן, גם אני לא חשבתי שיש כזה דבר ערפדים במציאות.ממש הופתעתי לראות את דון שותה דם... חשבתי (כמו רובכם בטח) שהערפד היא המצאה של מישהו עם דימיון מפותח.. כמובן, ע"פי מיטב הבנתנו (ענבר ממתי אנחנו מדברות בשפה כזאת גבוהה
) לרובכם יש כבלים ולכן אין לכם את הערוץ yes real *פרסומת סמויה* כך שאינכם יכולים לראות את דון (
ההמם
) אבל לאלו שכן יש YES::: תפתחו ערוץ yeas real ומיד
מדובר בתוכנית ריאלטי בערוץ הנ"ל (גאשש ענבר אני לא רגילה לדבר ככה..
) בשם "אחוזת הטירוף" לא נדבר עליה הרבה כי בעצם זה נצל"ש סגידה ל
דון
ולא לתוכנית עצמה.. אז הנה העלילה של התוכנית בכמה משפטים קצרים: 10 מתחרים מרחבי אמריקה מגיעים לגור בבית אחד עם חמישה מארחים. המארחים הם: כוהנת וודו, ערפד, מכשפה (וויקנית) אדם קדמון מודרני (מקועקע מכף רגל עד ראש) ונטוריסט. המארחים נקראים "אלטים" המתחרים ישתתפו בטקסים של האלטים, במנהגים ואף יחלקו איתם חדר שינה - עד שישאר האחרון שבאמת יפתח את עצמו לאפשרויות ותרבויות אחרות והוא זה שיזכה בפרס הגדול (100,000$) מדי שבוע ינופה אחד המשתתפים על ידי האלטים(בהצבעה) בכל פרק הזוכה בתחרות באותו הפרק יהיה חסין מפני סילוק ויצטרך להכריע במקרה והמארחים יהיו חלוקים בהחלטתם סדרה מדליקה מבית היוצר של ערוץ המד"ב האמריקאי, שזכתה להצלחה גדולה בקיצור: ענבר אני סוגדת לך עד סוף ימי חיי
ענבר זאת שמליצה לי על התוכנית וגרמה לי להתאהב בדון המהממון עד מעל הראש מווווואהאהאה
דוווווןןןןןןן תעשה לי ערפדים קטנים

למעלה