TwelveEyes
New member
*מכחכחת בגרונה*
שלום לכם, אנשי פורומפי נכבדים. אני אורבת כאן כבר כמה חודשים. לאחרונה, התחיל החצי השני שלי\נשמתי התאומה\שותפי לדבר עבירה הידוע במחוזותינו כרספוטין לפתות אותי לקחת חלק אקטיבי בפורום. "השתגעת?!" אמרתי לו. "אני, שיום אחד תסביכיי הנפשיים הרבים עוד יממנו לילדים של איזה פסיכולוג בר-מזל את האוניברסיטה, החתונה והבית, לקחת חלק בפורומפי?!" אבל היום.. בוודאי באשמת השמש הזו שתקועה לה עכשיו באמצע השמיים והורסת לי את החורף.. הגעתי למסקנה שבעצם, למה לא? הרי בתכל´ס, אתם תסבלו מזה יותר ממני
אז אני דנה (נו, מה יהיה.. זה שם נפוץ בתפוז
) אני בת 17 וחצי, על סף סיום 12 שנות מאסר+עבודת פרך במוסד חינוכי עלום-שם ביישוב עלום-שם בערבות חיפה הפראיות. אנטי-סוציאלית, אנטי-ציונית, נרקיסיסטית, אגואיסטית, כלבה חסרת-רחמים ובחורה חביבה ונעימת-הליכות לכל הדיעות
אני לא חושבת שאקח כאן חלק פעיל במיוחד כי, נו, לעצות שלי באמת עדיף לא להקשיב - תראו לאן הן הביאו *אותי*
- אבל הנה, הפגנתי נוכחות, אתם יודעים שאני חיה. Yay. *מסתלקת בשקט לשיעור גיטרה*
שלום לכם, אנשי פורומפי נכבדים. אני אורבת כאן כבר כמה חודשים. לאחרונה, התחיל החצי השני שלי\נשמתי התאומה\שותפי לדבר עבירה הידוע במחוזותינו כרספוטין לפתות אותי לקחת חלק אקטיבי בפורום. "השתגעת?!" אמרתי לו. "אני, שיום אחד תסביכיי הנפשיים הרבים עוד יממנו לילדים של איזה פסיכולוג בר-מזל את האוניברסיטה, החתונה והבית, לקחת חלק בפורומפי?!" אבל היום.. בוודאי באשמת השמש הזו שתקועה לה עכשיו באמצע השמיים והורסת לי את החורף.. הגעתי למסקנה שבעצם, למה לא? הרי בתכל´ס, אתם תסבלו מזה יותר ממני