*מכחכחת בגרונה*

TwelveEyes

New member
*מכחכחת בגרונה*

שלום לכם, אנשי פורומפי נכבדים. אני אורבת כאן כבר כמה חודשים. לאחרונה, התחיל החצי השני שלי\נשמתי התאומה\שותפי לדבר עבירה הידוע במחוזותינו כרספוטין לפתות אותי לקחת חלק אקטיבי בפורום. "השתגעת?!" אמרתי לו. "אני, שיום אחד תסביכיי הנפשיים הרבים עוד יממנו לילדים של איזה פסיכולוג בר-מזל את האוניברסיטה, החתונה והבית, לקחת חלק בפורומפי?!" אבל היום.. בוודאי באשמת השמש הזו שתקועה לה עכשיו באמצע השמיים והורסת לי את החורף.. הגעתי למסקנה שבעצם, למה לא? הרי בתכל´ס, אתם תסבלו מזה יותר ממני
אז אני דנה (נו, מה יהיה.. זה שם נפוץ בתפוז
) אני בת 17 וחצי, על סף סיום 12 שנות מאסר+עבודת פרך במוסד חינוכי עלום-שם ביישוב עלום-שם בערבות חיפה הפראיות. אנטי-סוציאלית, אנטי-ציונית, נרקיסיסטית, אגואיסטית, כלבה חסרת-רחמים ובחורה חביבה ונעימת-הליכות לכל הדיעות
אני לא חושבת שאקח כאן חלק פעיל במיוחד כי, נו, לעצות שלי באמת עדיף לא להקשיב - תראו לאן הן הביאו *אותי*
- אבל הנה, הפגנתי נוכחות, אתם יודעים שאני חיה. Yay. *מסתלקת בשקט לשיעור גיטרה*

TwelveEyes

New member
למה מזווה? ארון מתחת למדרגות ../images/Emo13.gif

כמה אקורדים? הממ.. מזג אוויר יפה יש לנו היום. ברצינות? בטח בסביבות העשרה.. פלוס מינוס.. לא כולל אלה שאני ממציאה
רחמים, אני רק לומדת שנתיים. עוד לא יבש החלב, עוד לא החליד המפרט

resputin

New member
Yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

הא! הראתי לך מה זה! ידעתי שתתקפלי ותבואי הנה!
לך. בכל מקרה, כן, פינקי והמח מתכננים השתלטות עויינת על עוד פורום, רק שזה חביב- והמנהלת מפחידה (נחשי מי את.) ~לסיכום~ Yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

TwelveEyes

New member
*מאיימת על רביב*

אני אשלח בך את אורי!!! ז"א, ברגע שהחלאת אדם הזה ייזכר לבוא לביה"ס
והשתלטות עויינת? Moi? על מה אתה מדבר? *חיוך תמים*

tali_le

New member
כולם נשברים בסוף...

עוד יבוא היום שרוני תכתוב כאן, היא כבר גם ככה כותבת בלא מעט פורומים בתפוז טלי מקווה

למעלה