מכות בכנסת

SADINSKY

New member
מכות בכנסת

בישיבת סיעת העבודה בכנסת - נכנס אחד מפעילי המפלגה - מרציאנו והתחיל לקלל והחליף מהלומות עם חבר הכנסת ויצמן שירי. חבר הכנסת שירי העיף את מרציאנו מהישיבה. מה דעתכם? סדינסקי

אופייני למפלגה מתפרקת

מפלגת העבודה מלאה באנשים טובים וחכמים, החל משלמה בן עמי, דרך יולי תמיר וכלה באופיר פינס, אבל בחרו את פואד ואברום להיות השניים שיצעידו את המפלגה לעתיד. המפלגה הזאת, שיש בה אנשים מעולים, בדרך להתפרקות טוטאלית. וכשהמפלגה בדרך להתפרקות טוטאלית, הפעילים הולכים מכות עם החכ"ים.

haddas

New member
אני לא מאמינה...

שמפלגת העבודה באמת תתפרק... לא נשמע לי הגיוני. אבל כמו שאמרת, יש שם באמת אנשים טובים וחכמים שיכולים להנהיג את המפלגה. לא הייתי רוצה שפואד ינהיג את המפלגה, אני מאמינה יותר באברום בורג, בלי שום סיבה מיוחדת. הדס

פואד ובורג...

פואד, הוא פשוט מאוד, לא ממש יודע מה הוא מתכוון לעשות... את האמת, לפי דעתי גם הוא כמו רבים אחרים, לא מבין מה הוא בדיוק עושה במפלגת העבודה, ולא בליכוד, כי הדיעות שלו נוטות ימינה. אברום? הבן אדם פשוט מושחת, מצטער על הבוטות, אבל כשקוראים בעיתונים כל הזמן על המכוניות של יו"ר הכנסת ושאר החכי"ם, ואיך שהם מממנים לעצמם בתים וחופשות ומכוניות על חשבון הכספים של הכנסת, זה ממש לא גורם לי לחייך... כשהבן אדם שעומד בראשות הכנסת יודע על כאלה דברים, זה פשוט בושה וחרפה.

haddas

New member
גם אם הוא יודע...

אז מה אתה חושב שהוא אמור לעשות? אתה יודע, יש משפט שאומר "ברומא תתנהג כמו רומאי". אתה מצפה שהוא יתנהג שונה משאר חברי הכנסת? אני לא. מצטערת. הדס

מה?

אז מה, את חושבת שאדם שמתנג באופן לא מוסרי לגמרי הוא אדם מתאים לעמוד בראש המפלגה, כאשר לצידו עומדים גאונים מלידה כמו שלמה בן עמי? אני לא. מצטער. אמיר.

haddas

New member
סבבה...

אני מקבלת את הדעה שלך... אבל למה דווקא גבר? הדס

לא דווקא גבר...

תראי, אני בן אדם מוזר, הרי מי עוד מעריץ את שלמה בן עמי, אני לא חושב שיש עוד הרבה אנשים כאלה (ואם יש כאלה ואתם מכירים אותם אז תנו לי דרך ליצרו איתם קשר
), אבל גם יולי תמיר יכולה לעמוד בראש מפלגת העבודה אני אשמח מאוד, היא גם בדיעות שלי לפחות בנושא הסכסוך עם הפלשתינאים...

למעלה