מכושפות בכבלים?

מכושפות בכבלים?

מישהו יודע אם חברות הכבלים יחליטו להיות נחמדות ולשדר את העונה השנייה של מכושפות בשידור חוזר... כי אני, בתור מנוי תבל, ממש לא מבין איך אפשר להסתדר עם דילוג של עונה שלמה... העונה השלישית כבר נראית לי מצויינת (וזה מאיזה פרק אחד רק הסקתי...), אבל כשראיתי את זה- לקח לי זמן לא מועט להבין על מה מדברים, מה קרה והכל.. ועוד משהו- העונה הראשונה הסתימה בקליפהנאנגר (למרות שזה לא ממש קליפהאנגר אבל זה עדיין מעניין לדעת מה ייקרה עם זה בכלל) שאנדי מת, וככה עוברת עונה וכל Non מנויי הלוויין, לא יודעים מה קרה אחרי שהוא מת.. (מהתקצירים שקראתי- לא היה קליפהאנגר ענק בסוף העונה השניה לא?) אבל זה רק מה שאני חושב...

BRAIDS

New member
../images/Emo91.gif

לא יודעת אם עוד תכנס לקרוא את ההודעה הזאת, אבל יש אתר, שהכתובת שלו היא:www.charmed.co.il והוא פשוט מעולה, אבל אין שם תקצירים מלאים של העונה השניה, אבל בתור מכורה אני יודעת את התקצירים של כל הפרקים בעונה השניה אז אתה יכול לכתוב לי למייל אם אתה מעוניין ואני אכתוב לך תקצירים, ואתה צודק העונה השלישית באמת מעולה עד עכשיו- יכולה לכתוב לך תקצירים של מה שהיה גם, ויש מה שקרה בפרקים 1-4 באתר שכתבתי לך. ואם יש לך את התוכנה kazaa אז אתה יכול להוריד פרקים, למחשב. מקווה שעזרתי לך. נטע.

../images/Emo51.gif נטע אבל

זה פשוט שתקצירים לא משתווים לדבר האמיתי.... ואני משתמש בקאזה ואני מוריד עכשיו את צ´רמד אגיין חלק 1 מהעונה הרביעית למען האמת אבל בפעמים שאני נמצא שם אני בדר"כ מוריד פרקים של חברים.. ואני מכיר את צ´רמד סי או איי אל פשוט הוא לא עובד בזמן האחרון.... אבל תודה בכל אופן!!

עידו א

New member
אין סיכוי

אין סיכוי שהכבלים ישדרו את העונה השנייה, כי הזכויות נמצאים אצל הלווין.

למעלה