מכור לפורומים......

מכור לפורומים......

כל היום אני שם התמונה על שולחן העבודה זה תמונה של פורומים,אתר הבית שלי זה הפורום האם זה התמכרות רצינית????

e-magine

New member
ברוך הבא אסיר

לפי מה שסיפרת, עדיין איני יכול להיות בטוח. הדברים שהייתי רוצה לדעת, הם: א´ מה קורה לך כאשר אתה לא בפורומים, האם אתה מרגיש סבל, בעס, לחץ נפשי להיכנס לפורומים, או בשתי מיליםף תלות נפשית? ב´ האם הגלישה שלך גורמת לך נזקים פיזיים (כאבי גב, או ידיים או עיניים) מזקים חברתיים (אבדן חברים, ריבים עם המשפחה) ג´ האם הגלישה גורמת לך נזקים בתפקוד היומיומי, כגון עבודה/לימודים?

אהההההה.....

תודה על היחס אחי טוב א:אני מרגיש שבא לי לכתוב תגובות סתם לכל מיני אנשים ולפתח איתם שרשורים כשאני לא נמצא במחשב ב:יש לי קריזות או איך שקוראים לזה בידיים נגיד אם אני לוחץ על מקש כלשהו אני חייב ללחוץ גם ביד השנייה וזה מעצבן(לא יודע איך זה קשור להתמכרות) ג:יש לי לחצים בבית ספר אני לפעמים מבריז משיעורים רק בשביל להיות בפורומים אני מפנטז על "הוספת תגובה" וכאלה לא יודע זה קרה לי בזמן האחרון כל הסיפור הזה מקווה שתבין ותעזור (בבקשה) סלמאט

e-magine

New member
אמנם אני מבין מה שאתה אומר

אך לא הבנתי למה אתה קורה לי בשמות. גם לא הבנתי את הקטע עם: "חייב ללחוץ עם היד השניה" אתה מדבר על תנועה לא רצונית?

יענו אם אני לוחץ ...

בלחצן הימיני של העכבר באצבע כלשהי אני חייב ללחוץ סתם עם כל האצבעות של היד

e-magine

New member
הבנתי, עוד לא ענית לי למה

אתה קורה לי גיבור. זה לא הסגנון המקובל בפורום שלנו שהוא פורום תמיכה. הפורום מבוסס על כיבוד הדדי. אם יש משהו בהתנהגות שלי שלא נראה לך, תגיד את זה בפנים ובצורה מכובדת ואל תדביק לי כינויים.

amiak

New member
אי - אפשר?

האסיר וכן אנוכי בני נוער, בשל כך יש לנו שפה משלנו, סלנגים. הכינויים אחי ו-גיבור באים לבטא קירבה ולא לפגוע בשום אופן. שבירת דיסטנס המובילה לקשר קרוב יותר במעט. הרגשת ביתיות. מצטערת על ההתערבות. עמיה

עמיה מתוקונת מזל דוקא שהתערבת

כי אני חשבתי שאני שוחה בכל הסלנגים של הצעירים ולמשל את "אחי, אני מכירה עוד מימים ימימה אבל את "גיבור" לא היכרתי והייתי שמחה להבין מה הוא אומר - האם המשמעות שלו זה כמו אחי? הבן שלי עכשיו התגייס לצבא אז הוא עדכן אותי בכל מיני סלנגים צבאיים חדשים וזה היה ממש מאלף מכיון שאנחנו בחג העצמאות השפה העברית וסלנגים שלה מאד רלונטי אולי זה אוף טופיק להתמכרות אבל מילא נקווה שאימגין לא יכעס אפשר אולי לקשור את זה ל- שפת דיבור וקומוניקציה באינטרנקט כלומר אינטראקטיביות לסוגיה.... טוב נלך למסיבת הקיבוץ מממש לא בא לי אבל צריך קצת לתרום לביחדנס....

e-magine

New member
או קיי הבנתי, גם אני לא שמעתי עדיין

את גיבור. אחי לא כל כך חדש, מכיר את זה כבר איזה 15 שנה.

e-magine

New member
ברוך הבא רון

לא כל המכורים אותו הדבר, אני רוצה לעזור לך, בשביל זה אני מבקש שתפרט קצת, כדי שאוכל להבין אותך.

אז דיברת בסלנג אסיר אז מה קרה?

למה אתה צריך להתקפל? אתה יכול להתנצל אם מישהו נפגע מביטוי זה או אחר ולהמשיך לדבר על עניין ההתמכרות שהוא נושא הפורום ברוך הבא לך וחג שמח ואשמח לשמוע מה עובר עליך בקשר לחייך ברשת

בסדר עוד התנצלות לשווא

סליחה תסלחו לי ובואו נגמור עם העניין הזה מקווה לעזור בהמשך למרות שאני מכור חג שמח(לא כל כך) לכולם

למעלה