מכור לסקס

yakir523

New member
מכור לסקס../images/Emo10.gif

שלום לכולם!!! אני מישתתף חדש בפורום.אני מקווה שבמשך הזמן אוכל לעזור ולהיעזר. בשנים האחרונות אני מוצא את עצמי בבעיה.בכל פעם שאני ניתקל בקשיים אני רוצה ללכת לנערת ליווי.בשנה האחרונה הימעטתי את התדירות שכן היתי מאודמ מיצטער על שיטת ההיתמודדות שבחרתי לעצמי(סיכון בריאותי,הרסכלכלי,והרגשה לא טובה).אך עדיין העיניין מבצבץ לי בראש בכל פעם שאני ניתקל בקשיים יום יומיים.אשמח לקבל תגובות!

חשבת אולי על חברה קבועה?

ועוד שאלה: אולי תוכל לומר לנו מדוע דווקא "נערות ליווי" . מהן הבעיות שבגללן אתה מרגיש צורך לפנות לפתרון הזה. פנייה לנערות ליווי אינה "התמכרות לסקס" היא מתן ביטוי לצורך קיומי ראשוני של גבר בגילך.

KEiN

New member
מאז שהמציאו את הקונדום

סקס הפך להתמכרות הרבה יותר מביטוי לצורך קיומי ראשוני...

חושבת שהתמכרות לסקס לא שונה

מהתמכרות לכל דבר אחר, אני גם יודעת מקריאה, שבארה"ב יש טיפול גמילה למכורים לסקס (פורסם שמייקל דוגלאס עבר גמילה). חושבת שהסיבות שמביאות אדם להתמכר לאוכל, אלכוהול, סמים וכד' דומות לסיבות שהביאוך להתמכר לסקס - וזה כנראה "כדור ההרגעה" שמשכיח ממך את הכאבים האמיתיים. לא יודעת אם יש טיפול גמילה מסקס בארץ, אבל כדאי אולי, לפנות "לארטור" חבר בפורום המתמחה בטיפול בסוגים שונים של התמכרויות. ואנחנו כאן- איתך

ארטור

New member
יש בארץ קבוצות.....

SAA כמו AA ו-NA SAA is Sex Adicts Anonymous SLAA is Sex and Love addicts Anonymous אני גם מטפל בבעיה התמכרות למין אבל קודם, כמו שברבורה לבנה אמרה, נערות לווי לא צריך להיות התמכרות. הנקודה חשוב לבדוק: האם אתא יכול לשלות אל התדירות והאם זה גורם לבעיות בחחים שלך? תמשיך להבוא לפה לקבל כוח. שבוע טוב

היי, ממה שאני יודעת../images/Emo15.gif

דרך אגב אני רקפת, בת 15 מרמת גן, ואני חדשה פה התמכרויות זה פתרונות רעים ב"הסוואה" למה שאנחנו באמת צריכים. אתה לא באמת צריך נערות ליווי, וסקס. צודקת הראשונה שהגיבה ואמרה שמה שאתה מחפש זה חברה

חונצ'ה../images/Emo11.gif אבל ..אבל..

נכון, את בהחלט צודקת, אבל לספור של יקיר - איני חושבת שזו התמכרות. הוא החליט לספק את צרכיו בדרך של נערות ליווי. כל אחד ודרכו. צורך מיני, הוא אחד מצרכי היסוד הבסיסיים. ואנחנו לעולם כאן. מתי פעם אחרונה אמרתי לך שאני פשוט אוהבת אותך?

OK ברבורה

סיפוק\צורך מיני הינו צורך בסיסי לאדם, בדיוק כמו חום, אהבה ומזון, אבל החבר דיבר על התמכרות....... החבר לא סיפר אם הוא נשוי (שאז ללא ההתמכרות היית מצפה שימצה מענה לצרכיו בהנאה רבה עם זוגתו)... בהתמכרות לנערות ליווי יש בעיה, לנערת ליווי בשונה מסקס עם חברה קבועה או רעייה: הגבר לא יוצר שום מחוייבות, אין צורך חיזור, אין צורך בהוכחת גבריות, ואולי גם אפשר להגשים פנטזיות שאם "החוקית" אי אפשר, אם "הסיפור" הוא חד-פעמי - אז קרה, אבל כשבנאדם מתמכר לסוג כזה של יחסים - זה אומר דרשני....הוא מתחמק מזוגיות...וממחוייבות לעניות דעתי...

../images/Emo45.gif שוב את צודקת...

יקיר דיבר גם על "בדידות" והרבה מוצאים נוחם לבדידותם ב"חברויות" שהופכות להתמכרויות... יש צורך בדוגמאות??? אבל את כל כך צודקת.

למעלה