מכור לסקס במצלמה מעונין בדעתכם

מכור לסקס במצלמה מעונין בדעתכם

אני מאוד אוהב לעשות סקס במצלמה במיוחד עם נשים. כשאני חרמן ואני לא מוצא בחורה עם מצלמה אני מתפתה לגמור במצלמה עם גברים, בגלל שהם הרבה יותר קלים להשגה, אני מגיע לסיפוק מידי, גומר נהנה, ללא כונות להיפגש עם הגברים במציאות. האם ביצוע שיחות סקס במצלמה עם גבר הופך אותי לדו או גיי? מאז שנחשפתי לעולם האינטנרנט + המצלמה המין הפך זמין, הסקרנות גרמה לי לחוות חויות שמעולם לא הייתי חווה בחיים רגילים, אולי זה טוב אולי זה רע, זאת כבר שאלה פילוסופית. האם יש פה עוד אנשים כמוני?, אני מצפה לקבל תגובות בעיניין מגברים ונשים, תגובתם חשובה לי מאוד.

seeyou

New member
../images/Emo12.gif-אתה גומר לבחורה במצלמה ?

אותי לימדו לגמור לבחורה במקומות אחרים... שיחות סקס + + המצלמה המין הפך זמין? מוזר למה וירטואלי? "ילדים" עושים ביד גם ללא מצלמה או אינטרנט... בתקופה שהמין הוא בהשג יד, לא מבין למה צריך תחליפים! בגיל שלא תוכל לזיין,אז הכול מותר.... אם תזיין או לא הזמן "שלו" עובר! יוסי

לפעמים המצלמה היא מישחק מקדים

אני מסכים איתך שאין כמו מציאות, אבל לפעמים אתה חרמן, האשה במחזור או לחברה כואב הראש, אין לך כוח לסטוצים וסתם בא לך לגמור, כמו לאכול שוקולד . מה רע בזה? אם אתה מאוד פעיל מינית ואתה לא מספיק להתחרמן בלילה, אז אני מקנא בך אני חרמן תמידי, גם שאני חוזר מבילוי סוער. והאינטנרט מספק לי את הצורך הזה.

seeyou

New member
האינטנרט מספק לך את הצורך../images/Emo45.gif

ביתר הדברים אני לא שותף לדעה שלך... אבל אם אתה "מאוד פעיל מינית",תבדוק לעומק את התופעה... יש כאן בעיה לא קטנה כול דבר שעובר את הנורמה(גבול הטעם הטוב)-זה לא בריא... יש גיל שרוצים לזיין את כול העולם,אבל זה אמור לעבור תוך תקופה קצרה(יחסית) הרגל שלך לא הייתי "קונה"... על טעם ועל ריח אין להתווכח

lmatan1

New member
מי שהשכל שלו אסיר של היצר שלו

אז מה הפלא שהיצר שלו דופק את המח שלו אולי תסביר בשביל מה המצלמה אתה גם מזכיר לעצמך שאתה גבר רק אולי כדאי שתחשוב גם קצת כי יכול להיות מצב שתהיה אם הדבר האמיתי והכלי שלך יבגוד בך.

למעלה