מכור להימורים

קרטוני

New member
מכור להימורים

מחפש קבוצת תמיכה של מכורים להימורים באשדוד. היודעים אתם על כתובת כזו, או מספר טלפון ליצירת קשר ?

ערב טוב לך,

לצערי איני מכירה כתובת כזו או קבוצת תמיכה אולם יצרתי קשר באי מייל עם קבוצות תמיכה אחרות וביקשתי את עזרתם. כתובתם נמצאת בקישורי פורום זה. מקווה לעזור לך בהקדם.

shanhen

New member
קבוצות תמיכה למהמרים

ברמת גן מתקיימת קבוצה של .G.A (מהמרים אנונימיים) שהיא למיטב ידיעתי היחידה בארץ. הקבוצה מתכנסת פעמיים בשבוע, בימי ב' מהשעה 18:30 ובימי ו' מהשעה 15:00. הקבוצה נפגשת במרכז לטיפול בנפגעי אלכוהול והימורים ברח' ארלוזורוב 1 רמת גן. לפרטים נוספים ניתן להתקשר לטלפון 03-6733228.במרכז רמת גן מתקיימות גם 2 קבוצות טיפוליות של מהמרים. באשדוד אין קבוצת תמיכה למהמרים. ניתן אולי להצטרף לקבוצת .A.A או קבוצת .N.A. או לפנות למרכז הטיפול ברח' מרזוק 20 ולהצטרף לטיפול מסודר. פרטים נוספים באשדוד ניתן לקבל בטלפון 08-8563696 (אחרי חופשת סוכות). שיהיה לך בהצלחה!

../images/Emo51.gif תבורך/י על העזרה ../images/Emo140.gif

האם אפשר לקבל במסר או לUCQ חומר כתוב שלהם - או אולי אפשרי לפרסם כאן בפורום? תודה Shanhen

shanhen

New member
קו חם לנפגעי הימורים

פרטים אודות טיפול בנפגעי הימורים (מהמרים ואלו שחיים עמם) ניתן לקבל בקו חם שמספרו 1-700-500-888. הקו פעיל כל יום משעה 12:00 עד 20:00 בימי ו' משעה 09:00 עד 13:00. הקו מופעל על ידי עמותת "אפשר" העוסקת בטיפול במהמרים. ניתן גם להתקשר למשרדי היחידה הטיפולית בטלפון 03-6733228. אשמח לשלוח פרוספקטים וכל מידע אחר מתאים. אבדוק במקביל אם ניתן להעביר את המידע באמצעות האינטרנט.

ארטור

New member
הוא לא יכול להתצרף לקבוצות AA

AA ו-GA לא אותו דבר. להיות ב AA צריך רצון להפסיק לשתות. נדמלי שאת/אתא לא מכור/ה ולא מבין איך עובד הקבוצות. אתא לא פגשת עם הבן אדם (הסובל מהתמכרות) וכפר מציע לו "טיפול מסודר". קודם צריך להבחין עם יש דו-דיאגנוזה, Co-morbidity, ולאחר להמליץ על טיפול מסודר עם יש צורך. יכוליות הוא רק צריך מהמרים "נקיים" לעזור לו להפסיק להמר. אני עובד קשה בארץ לשנות "דפוס" ותווית שמכור צריך טיפול פסיכולוגי. צריך לעסות איבחון ולאחר להמליץ.חג שמח

blumm1

New member
הוא יכול ל- N.A

ניתן להצטרף ל- N.A מכורים אנונימיים - קבוצה כללית של מכורים. בארה"ב יש 68 קבוצות של התמכרויות הלוואי והיה גם בארץ... לכן עלינו להיות בקבוצה אחת - בעייה שונה אבל.... אותו פיתרון

ארטור

New member
היי blumm1.......

את יכולה לתת לפרטים על הקבוצה בנהריה? איפו ומתי? תודה. מנסיון שלי NA ובמיחד הספר "מכורים אנונימים" לא כל כך דיבר אל המהמרים הכפייתים. לכן, אנחנו תרגמנו חומר מ-GA לעברית. אני לא ממליץ על NA למהמרים מחסס שההבדלים ולא המשותף, שאת דיברה אלהם ובצדק, ימנוע מהם לעלות על דרך ההחלמה. אם מהמר גם השתמש בסמים, NA יכול למשוך אותו. אני אשמח לפנות אותם ל-GA בנהריה.

blumm1

New member
הי ארטור

אני מכורה לאוכל ורק ה- N.A עזר לי בקבוצות של O.A לצערי ניתן לספור את המכורות הנקיות על אצבע אחת.. כלומר אין כמעט בנות נקיות בארץ רק בקבוצה אחת בחדרה ובשבילי ה- N.A הציל לי את החיים

ארטור

New member
רק בחיפה יש GA Gamblers Anonymous

יש לי גם קבוצה טיפול שמשלבת תוכנית AA למהמרים כפייתים אפשר לבקר ב- www.trotzky.com רוב הבעלי מקצוע בארץ רואים התמכרות להימורים כסימפטום יש דרך לצאת מזה אבל צריך להגיע לחיפה יום ה' בערב כל שבוע איזה מרחק היינו נוסעים להמר: יריכו, פראז,Atlantic city? אשדוד לא רחוק עם רוצים להציל את החיים כותבים ב GA "הודענו שאנו חוסרי אונים מול הימורים ועבדנו שליטה על חיינו......מה צריך לקרות לך עד שאתא מוכן לעסות הכל לצאת מזה חג שמח

shanhen

New member
לכולנו כוונות טובות

ארטור ידידי, אין לי כל כוונה להתנצח ולהתווכח בפורום. אני מכיר את פעלך ומאד מעריך את מעשיך, וחבל שאתה פוסל על הסף דברי אחרים. אתה צודק, אני לא מכור (אולי לעבודה, אבל זה כבר סיפור אחר), אבל אני כבר יותר מ-20 שנה בתחום ויודע משהו בנושא. כמובן שיש הבדל בין קבוצות התמיכה השונות. ובכל זאת, למי שרוצה להכיר את התכנית ולבחון את עצמו לפיה, כדאי לבקר במפגש פתוח של אחת מן הקבוצות הקיימות (AA, NA, OA) הקרובות למקום מגוריו. בכל מפגש פתוח משתתפים תמיד גם בעלי התמכרויות שונות. זו התחלה חשובה למי שמחפש תמיכה והבנה. "טיפול מסודר" לא בא במקום קבוצת תמיכה אלא כהשלמה לקבוצה. טיפול הוא שם כולל גם לייעוץ, לאבחון, ומסגרות לכך נמצאות במספר ערים בארץ. שמחתי לשמוע שיש קבוצת תמיכה למהמרים בחיפה. חבל שמידע זה לא מופץ וידוע לרבים מן המהמרים. אשמח להעביר את המסר באמצעות חברי הקבוצה הרמת-גנית.

blumm1

New member
מי שרוצה זה מגיע אליו

הרי ישנה המסורת שאומרת שמדיניות יחסי הציבור שלנו מבוססת על משיכה ולא על פרסומת..... בד"כ מי שרוצה לעבור תהליך גמילה ישמע. אנחנו המכורים בד"כ לא רוצים לשמוע על פתרון כי ההכחשה כ"כ גדולה.

למעלה