מכורים

reedgreenwhait

New member
מכורים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חלק מכם אמרו שהם מכורים לתפוז. האם אתם מכורים גם לבלוג/ים שלכם? אם כן, במה זה מתבטא? מה ההגדרה שלכם לאדם מכור לבלוג (למשל, אדם שמפרסם 10 פוסטים ביום, בודק סטטיסטיקה כל חצי שנייה)?

Tali1912

New member
../images/Emo152.gif

או. כן בן אדם שמפרסם עשר רשומות ביום, נראה לי באמת מכור רציני. באופן אישי אני לא מתה על הצפה של בלוג במספר רב של רשומות ביום. אבל כל אחד והבית<הבלוג> שלו ושהוא יעשה מה שבא לו. מכורים למיץ זה לאו דוקא לבלוגים עצמם, חלק ניכר זה הבלוגים יותר מאשר הפורומים והקומונות, יש עוד דברים נחמדים חדשים אפשר לומר שכיף לבקר בהם. בעקרון אני מעדיפה לקרוא יותר בלוגים, אבל אם תופיע איזה כותרת מומלצת בשער הראשי אני אכנס אקרא.

ע ל ו מ ה

New member
היו תקופות בהן הייתי מכורה

היום, במבט לאחור, ולפעמים גם במבט "תוך כדי" בתקופות קשות, אני מזהה את הכמיהה ל"מגע" (ולו אמצעי כל-כך ועם אנשים זרים). את הרצון לקבל תגובות (מחמאות, בעיקר, אבל לפעמים אפילו סתם "הכרה בקיום"). בלוג, במינון הנכון, יכול להיות כלי מאד חשוב בהתפתחות אישית. אני, יש לי נטייה לקחת דברים חיוביים כאלה וללכת אתם צעד אחד יותר מדי (לפעמים אולי יותר מצעד אחד). ואז הם הופכים להיות לא רק מכבידים בעצמם, אלא גם שואבים את האנרגיות שלי משאר הדברים בחיים, ונוצרת מערבולת לפיה אני עוד פחות מרוצה ממה שקורה בחיים (למשל כי אני לא מספיקה שם, כי אני תקועה בהישאבות) ועוד יותר כמהה למשהו הזה שאני מקבלת מההישאבות - ואני לא מדברת רק על בלוגים אלא גם על דברים אחרים (מזל שהגוף שלי חשוב לי מדי מכדי להזיק לו בסמים...). כיום, כשאני יודעת לזהות את העובדה הזו, אני מצליחה להיות יותר חכמה ולעצור את עצמי לפני שזה הופך להיות שלילי ומיותר. אגב... לדפוסי ההתמכרות - אלה לפיהם אנחנו מפרסמים הרבה או בודקים את הסטטיסטיקה יותר מדי פעמים ביום, אפשר להוסיף סימפטום נוסף - שאנחנו קוראים שוב ושוב את מה שאנחנו בעצמנו כתבנו. כשאחרים לא מגיבים מספיק, אנחנו מוצאים את עצמנו קוראים בעצמנו את מה שכתבנו, שוב ושוב. כשאנחנו מתחילים גם לתקן את מה שכתבנו, שעות אחרי ששלחנו אותו, אנחנו מאותתים (לנו, ולעולם...) שאנחנו מכורים כבדים מאד...

לאוו דווקא

אם אהבתי פוסט מסויים ואני קורא אותו שוב ותוך כדי מוצא שגיאה ומתקן? זה לא בהכרח אומר שאני מכור.

אמממ

נו אתה מכיר את הסממנים.. אתה בודק כל חצי שניה אם מישהו הגיב, בכמה הסטטיסטיקה עלתה ועל כמה עומד מדד הכניסות לבלוג (שאין לי מושג מה איתו באמת
) כל הזמן אתה חושב על איך לשדרג, זה כמו מיני אתר..

הבנתי..

ומה קרה שזה נפסק? כלומר, פעם היית כזה - למה לא גם היום? אגב, מכיר את זה במשהו אחר אצלי שעדיין קיים

היום יש לי עוד דברים על הראש

זה לא אומר שאני לא חושב על איך להשתדרג ועל רעיונות חדשים.. אני פשוט לא הולך לבדוק כל חצי שניה (אם בכלל) מה מצב הסטטיסטיקה שלי וכו'

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני יכולה להפסיק מתי שארצה!!

פעם בהחלט נכנסתי תחת הקטגוריה "מכורה לבלוג", היום זה רק דועך ודועך.. כשאני חושבת על זה, היום אני אפילו מתעצלת להכנס למסך ניהול הבלוג כדי לשפץ כמה דברים שתכננתי, אז אפשר להגיד שזה לא בראש סדר העדיפויות שלי. אולי כשאחזור המצב יתהפך שוב

שוב אני מסכימה עם עלומה

לא כיוונתי שכך יהיה, אבל הסתבר לי שהבלוג הוא כלי מאוד טוב עבורי, ואני חושבת שהכתיבה בו עוזרת לי ביותר ממובן אחד. ואז מאוד קל להפוך את הבלוג לאלמנט מרכזי יותר ממה שהוא צריך להיות. היתה לי תקופה כזו, שבה הרגשתי שכביכול אני "צריכה" להמשיך ולפרסם רשומות כדי שקוראים לא יברחו וכל מיני שיקולים כאלו. לא אהבתי את התחושות האלו, ובסופו של דבר זה גרם לי לא להכנס בכלל לתפוז לכמה ימים, ולא היה אכפת לי מה בינתיים קורה. מאז קצת עשיתי לי סדר בראש בכל מה שנוגע לאיך אני תופסת את מקומו של הבלוג בחיים שלי. אני לא אשקר, חשוב לי שיכנסו אנשים, ויש ימים שאני בודקת סטטיסטיקות כמה פעמים ביום. אבל הבלוג הזה לא קם כדי לרצות אף אחד מלבדי, והדבר האחרון שאני רוצה הוא שהוא יהפך למן כורח או מטלה. אז אני משתדלת לשמור על מרחק סביר, כדי לא להפוך את העיסוק בו לאובססיה.

idodo cohen

New member
הייתי

עכשיו אני ככה ככה.... מכור לאינטרנט זה בטוח. אדם שמכור לבלוג זה אדם שחי את הבלוג גם כשהוא לא גולש באינטרנט. -בפירוט יותר נרחב זכורה לי רשומה מאוד נחמדה של פגעסוס בנושא-

פוEט

New member
מכור לבלוג זה אדם ש

מכור ליחס ותשומת לב יכול להועיל וגם להזיק ,הכל במידה...

wranger

New member
היום קצת פחות

פעם באמת הייתי בודק סטטיסטיקה כל כמה דקות, מתרגם בראש כל דבר שקורה לכדי כותרת ותמונה... היום קצת פחות, אולי כי יש לי פחות זמן לכתוב. (אם כי יש לי מנטרה קטנה וטיפשית, שתמיד כאשר משהו רע או מביך קורה לי, אני אומר לעצמי: "נו, לפחות יצא מזה פוסט"... זה אומר שאני מכור?
)

בכלל לא מכור

מכור לדברים אחרים באינטרנט, אבל לא לבלוג(ים) שלי. נהנה לכתוב, נהנה לספק לקוראים תוכן חדש שאני יצרתי, אבל לא מכור לכל העסק הזה.

למעלה