מכורים לstar wars

plo koon

New member
מכורים לstar wars

אני יושב לי מול המחשב בכייף ככה עם לחבר (Mace Windu לא מזמן הצתרף לפורם למרות שהוא לא ממש משתתף) עושים את העבודה באנגלית (על star wars) פתאום בזווית העיין אני קולט בטלוויזה תוכנית על "פרייקים" של sw ומספרים שם איך הם ישבו וחיכו והתנחלו בתור 6 שבועות מראש לקראת בכורת הסרט אימת הפנטום (שלא לדבר על התור שהיה שם רק בשביל הטריילר) הם היו שם איזה 300 איש שרופים על sw מראים שם גם אוספים שלהם משהו ענק כמעט כול דבר אפשרי כול כרטים לסרט עלה איזה 50 דולר (נראה לי) חלק אפילו הגיעו מחופשים לאחת הדמיות זה משהו מטורף

Another Girl

New member
טוב,זה סיפור ידוע

זכור לי איך ב-99' הייתה היסטריה אדירה בכל מקום...אחרי הכל סרט סטאר וורס חדש אחרי 16 שנה זה לא משהו שיש לזלזל בו. בכל אופן הראו בארה"ב אנשים שחנו בכניסה לבתי הקולנוע שבועות מראש-ונוצרו תורים פשוט אדירים,של מאות מטרים. בכל מקום דיברו על זה,אפילו ג'יי לנו סיפר על זה בדיחות...("הזונות בשד' הוליווד ייגבו 25$ על "Han solo")(באנגלית זה משעשע יותר
) אח,היו ימים.

VAMPhantom

New member
תתכוננו להיסטריה דומה ...

בגלל הסרט האחרון שהולך לסגור קצוות!
ההיסטריה על אימת-הפנטום, יהיה כלום לעומת ההיסטריה החדשה
תזכרו מה אמרתי...

Chakotay

New member
דווקא ההיסטריה רק תרד

הטרילוגיה החדשה בכלל לא משהו, והמעריצים רואים את זה. ההיסטריה תהיה קטנה בהרבה מההיסטריה על אימת הפאנטום.

Greebo

New member
star trekis...

it's about star wars&star trek fans... i remember this onr that had a full real life size model of an x-wing... it was so cool >_<

100police

New member
נופ, יש הבדל

בתור מעריץ סטאר טראק אני חייב לומר שמעריצי מסע בין כוכבים הם הרבה יותר פריקים מוזרים וקשים להבנה.... המממ.... בעצם מה ההבדל?

Greebo

New member
>_<

star wars is more about fantasy and star trek is more about science fiction... well...that's how i see it any way... oh...and what i meant was that there is a movie about both star wars AND star trek fans...

thorondor

New member
יש הבדל יותר ברור.

star wars: יש בעיה? בואו נהרוג אותה. star trek: יש בעיה? בואו נדבר על זה. אבל יש לי רק כבוד כלפי קהילת חובבי סטאר טרק הישראלית. אחלה אנשים יש להם שם.

Greebo

New member
arrrrg >_<

ye have a point... but it's not all ways like that in star wars... you got to have a reason to kill someone... and there's a civil galactic war going on in star wars... if i remember it right there's peace in the "star trek" world...most of the time any way.. well...in any case they don't HAVE to fight... they CAN talk it over wail in the "star wars" world (or galaxy if you like) the talking part is all over...and it has failed... so they kindda HAVE to fight... get the picture?

Chakotay

New member
אתה טועה

בSW לא הורגים בגלל שהם במלחמה, הורגים בגלל שב SW הכל שחור ולבן. יש רעים ויש טובים, והרעים חייבים למות. ב ST זה לא ככה. ב ST אין שחור, יש גוונים של אפור. מנסים לפתור בעיות בדרכי שלום. חלק מהזמן זה לא מצליח, ואז צריכים להפציץ. וגם ST זה יותר עניין של מוסר בכל פרק ובעיות אמיתיות שמוצגות בצורה שונה ומעניינת יותר.

Lu Tze

New member
תלוי איזו סידרת טרק.

חוץ מזה, ההבדל הכי ברור הוא שסטר וורז היא פנטזיה שמתחזה למד"ב, בעוד שסטר טרק היא סידרת מד"ב.

100police

New member
בואו נסכם את זה ככה

"סטאר טרק" זו סדרה שהצליחה אם נרצה או לא להיכנס למקומות שאפילו לא חשבנו עליהם, אפילו להיכנס לקומיקס על סדרת הטלוויזייה שעשוייה מבובות והייתה סדרה ילדותית ביותר (!!!), אם מישהו מכם מכיר את "ג'ו 90". "סטאר טרק" היא סדרה עם יותר מדי עונות. "סטאר טרק" היא גם סדרה עם יותר מדי סרטים. אבל סה"כ, יש בה איזה שמץ של משהו נחמד. ככה, טיפה. וההבדל הוא- שסטאר וורס שווה!!! זה דבר גדול!!! ואני ראיתי רק 3 סרטים

Chakotay

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ארגגגג

קודם כל סטאר טרק אף פעם אבל אף פעם!!!! לא הייתה סדרה עם בובות!!!! אתה מדבר על ציפור הרעם(Thunder Bird)!!!! ול Star Trek אין הרבה עונות, יש רק 7 עונות בסדרה, שזה מקובל. ל Star Trek יש הרבה סדרות בת! וזה משהו אחר! ומשהו טוב!! כל הסדרות משובחות ! זה זיכיון ענק! והוא גדול מ Star Wars בהרבה היבטים! ולדעתי גם טוב ממנו בהרבה היבטים!!! לא שאני לא אוהב סטאר וורס, אני מעריץ גדול של Star Wars , אבל Star Trek תמיד הייתה האהובה עליי.

MajorWinters

New member
אני די לא סובל ST../images/Emo19.gif

ואני מתבאס מזה... הרעיון נשמע לי מגניב, זה נשמע לי אחלה של דבר. אין לי שום דבר נגד ST, ואני די אוהב את מספר הטרקים המצומצם שאני מכיר.... אבל אני פשוט לא מצליח להתחבר לזה.... באסה.

Lu Tze

New member
אם אתה רוצה,

אני יכול לקשור אותך לכיסא ולהראות לך פרקים של הסידרה עד שתתחיל לאהוב אותה.

למעלה