מכורה

מכורה

תפני אלי במסרים לך יש התקפים רק בלילה נכון אז אנחנו אותו סוג אז אני רוצה לדבר איתך על זה אוקיי

יאללה צריך לנצל את השרשורים האלו

אז... איזה סוג יש לכם? לי יש גרנד מל.. והיו לי התקפים מכול הסוגים אני חושבת.. אפילו ניתוק היה לי אחד לא מזמן...

tropical888

New member
לי יש רק ניתוקים כרגע

ומקווה שישאר כך. כרגע אני גם הורדת את מנת הכדורים שלי עקב הריון. יש מישהי שנמצאת כרגע בהריון ולוקחת גם כדורים? או היתה??

aerox

New member
אני רק פרכוסים ../images/Emo13.gif

3.5שנים ללא התקפים כבר
והפרכוסים בלילה אפילו לא ביום ככה שאפילפסיה ברמה מאוד נמוכה מקבל 300 מיל למיקטל ביום ,100 בוקר 200 ערב.

aerox

New member
כן כך זה בכל ה 3.5 שנים

והרופא המליץ לא להוריד מינון כדורים עדיין רק בעוד חצי שנה לאט לאט .

סוגי סוגים ושלומות לפורום

שלום לכולם מקווה שכולם מרגישים יחסית בסדר אני לצערי בתקופה אולי הקשה ביותר של המחלה - בהתחלה היו רק התקפי גרנד מל שהלכו וגברו בעוצמתם ותדירותם - ולאחרונה נוספו גם ההתקפים הקלים יותר שתוקפים מדי יום כמה פעמים.. 1500 Mg של דפאלפט בסיס יומי ואולי נעלה ל2000 שיהיה לכולם שבוע טוב נחמד לראות אנשים מדברים אפילפסיה...

פראני וזואי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

בהחלט תקופה לא נעימה ודפלפט 2000 זה הרבה מאוד. האם שאלת ביררת בנוגע לשינוי תרופתי? תרגישי טוב

פראני וזואי היי

אל תשכחי דבר חשוב מאוד, שדפאלפט מותר לתת עד 2,700 מ"ל ליום, אבל זה מאוד תלוי במשקל גופו של האדם - לפי דבריו של פרופסור רכס, איתו התייעצתי בעבר. חוץ מזה, יש תרופות, שיכולות לפעול טוב יותר מדפאלפט, אבל צריך לבדוק היטב את הדברים ולא לעשות ולא להחליט בלי הנוירולוג המטפל. בהצלחה ותרגישי טוב

למעלה