מכורה לשוקולד

מיצי123

New member
מכורה לשוקולד

אני מכורה לשוקולד! כל פעם שאני מחליטה להפסיק אני ממש נתקפת בקריזים - כאלה כמו של הפסקת עישון למה זה? איך אני נגמלת?

מיצי123

New member
כנראה אם זה לא הקלוריות

שנכנסות לישבן שלכם זה לא מעניין אף אחד. רעים...

behappy

New member
תחליפים............

חרובים שזה ממש בריא מעדנים קלים משוקולד במיוחד "מעדן סויה קל" סירופ שוקולד-פחות משמין משוקולד שוקולד ללא סוכר<עם תחליפים>-טיפה פחות משמין קורנפלקסים ודגנים למיניהם בטעם שוקולד-יותר משביע,פחות ממכר ואם הכל לא עודר-אל תכניסי הרבה שוקולדים הביתה וכל פעם תעשי לך פיצוי של פעם ב- שהולכים לחנות וקונים איזה חטיף אחד קטן וזהו...... ממני שיר

תעשי מה שבא לך ולא מה שאומרים לך...

פגשתי פעם מישהי שאמרה לי שכל יוםהיא אוכלת .* פיתות עם שוקולד ולא יודעת מה לעשות כדי לצאת מזה ! לקחתי אותה הצידה (כי היא היתה ליד ההורים שלה) ואמרתי לה : תגידי, את לומדת מקצוע שמעניין אותך..התשובה היתה שבכיתה ט´ היא רצתה כיוון אחד וההורים שכנעו אותה ללכת לכיוון אחר... ואז. הופיעה בעיית ראייה (כי היא לא רוצה לראות את המקצוע הזה) ואז גם הופיעו הפיתות עם השוקולד. אמרתי לה..מחר את מתקשרת לבי"ס אחר ומודיעה להורים שאת עוברת לשם - אבל היא אמרה שכבר תסיים עד י"ב. אמרתי לה, כשתסיימי את י"ב תתקשרי אלי . ואיפה את נמצאת בקשר לנאמר כאן....אני ב-051964755 או ב-04852752

scarlet moon

New member
היי "מיצי"...

היי... האמת שאני לא ממש יודעת איזה תשובה לתת לך... כל מה שאני יכולה לתת לך זה קצת הזדהות, כי אני מכירה את המצב... למרות שממש השתפרתי בשנה האחרונה! אבל אני לא בטוחה שמה שעבד אצלי יעבוד אצלך... הבעיה עם שוקולד זה שברגע שאת לוקחת ביס אז את לא יכולה להפסיק... אז עדיף לא להתחיל עם זה בכלל ופשוט להחזיק את עצמך חזק-חזק. אם את מרגישה רצון לשוקולד אז קחי איזה פרי (אני מתה על פירות, אני לא יודעת מה איתך) ותאכלי פירות (מומלץ אבטיח או מלון) עד שממש תיהיה מפוצצת מזה ולא תרצי יותר שוקולד.... אותו דבר את יכולה לנסות עם מים. אמממ..... האמת שאני לא יודעת מה ליעץ לך חוץ מזה..... בהצלחה בכל מקרה....
סקרלט

מיצי123

New member
תודה לכולכם

על ההצעות אני מחר אקנה לי מלא פירות. את החטיפי בריאות למינהם ניסיתי - וממש לא אהבתי, את הקורנפלקסים למיניהם בטעמי שוקולד אני גם מתעבת אני אתחיל לעשות לי הרבה סלטי פירות עם אגוזים - את זה אני מאוד אוהבת אבל שום דבר לא ישתווה לעוגת מוס בשלושה טעמים...

בקקאו יש חומר ממכר.

יש להמנע ממנו את עלולה לחוש סמפטומים הדומים לגמילה מקפה.

avidadon

New member
ליקר שוקולד..

למיטב ידיעתי פחות משמין(כי הוא דליל) וגם טעים..

אבי באלכהול יש קלוריות רבות

כמעט כמו בשומן. ליקר שוקולד זה רעיון טוב אבל לא למי שחוסך בקלוריות.

למעלה