מכורה ללחם

jimbo3

New member
מכורה ללחם

שלום לחברי הפורום לפני שבוע אכלתי לחמניה והנחתי אותה על השולחן ויצאתי מהחדר כשחזרתי אני רואה את האיגואנה שלי אוכלת את הלחמניה. מאז אותו יום כל מי שאוכל לחם או לחמניות או קרואסון האיגואנה שלי מזנקת לכיוון של זה שאוכל מהלחם ויושבת לידו ומנסה לאכול לו מהלחם היא הפכה להיות מכורה ללחם מישהו יודע מה הסיבה למרות שזה חמוד לראות את האיגואנה מנסה לגנוב את הלחם.

אילון פ

New member
הסיבה...

שהיא אוהבת את זה... אני לא ממליץ להרשות לה את לא יודעת אם זה בריא או לא... בטח שלא קורסונים או בורקסים וכל דבר עם שמן/סוכר/שוקולד/מלח וכ"ו.

GUYLI9

New member
היא אוכלת לחם?!

גדול! אני מדמיין את שלי מתחילה לאכול לי את האורז... בת כמה שלך? ואני מופתע שהיא יודעת שזה לחם בלי לגעת בו! איגואנות בדרך כלל מלקקות שעות עד שהם מגלות שה"משהו" הזה זה אוכל...

1צחי

New member
הרבה

איגואנות אוהבות לחם ואפשר לתת לחם "כממתק" לאחר האוכל גם זה מידי פעם ובכמויות קטנות.

jimbo3

New member
איגואנה מכורה

הבעיה שלי היא מאז שהיא אכלה מהלחמניה היא הפכה להיות מכורה לבצקים ומכיוון שהיא רוב הזמן חופשית בבית צריך להשגיח עליה שלא תיכנס למטבח ותתחיל לאכול מה אפשר לעשות ועוד שאלה מותר להם לאכול כוסברה מישהו אמר לי שזה לא בריא בשבילן כיוון שבכוסברה יש הרבה אשלגן ועדיף לתת להן פטרוזליה

1צחי

New member
תקראו

את המאמריעל איגואנות למעלה יש שם תשובות.

GUYLI9

New member
קראתי אותו ועוד הרבה אחרים

אבל יש כל הזמן סטירות בין מאמרים... רציתי בכוונה לשאול מישהו שמגדל איגואנות ולדעת מה הוא נותן לה לאכול.

1צחי

New member
נכון

שיש סטירות בן המאמרים השונים והסיבה היא שכל אחד יכול לכתוב מאמר (אפילו תומר) אבל המאמר של מליסה קפלן נתמך במחקרים ואף היא מציינת את השוני וחילוקי הדעות בנושאים שונים. נ.ב תומר הכל בצחוק

GUYLI9

New member
אם אני אכתוב מאמר-

אז בסיום יהיה רשום- נא לא להתייחס לשום דבר הרשום בתוכן זה. בבקשה אל תנסו את זה בבית מחשש לפציעה ו\או מוות של בעל החיים שלכם. סתם... כל זה היה בצחוק אבל באמת אפשר להתקל באינטרנט במאמרים מסוג זה שאסור בכלל לקרוא אותם

למעלה