מכורה לכדורים

nb320458409

New member
מכורה לכדורים

התמכרתי לכדורים וזה ממש לא טוב לא יודעת מה לעשות אני סתם לוקחת קצת כואב ומייד לוקחת יודעת שזה פסיכולוגי ופשוט אסור לי כי פעם שעברה הגעתי עם זה לבית חולים אבל ממש כואב לי הראש דיי כבר שנה זה כאב חזק אי אפשר אולי זה מגרינה או מחלה כולשהי אני מפחדת מה לעשות? אשמח לעצה...

התמכרות לכדורים

באמת מצער לשמוע על מצבך, ואת צודקת שההתמכרות מסוכנת לך ומזיקה וכדאי להיגמל. מצד שני ברור שאת לא רוצה להשאר עם כאבים. נראה לי שכדאי לפנות לרופא מומחה ולעשות בירור יסודי ממה נובע כאב הראש שלך ואיך להתמודד איתו. כך גם תוכלי להפחית את החרדה, כל עוד את לא יודעת למה כואב הראש- עלולות לעלות הפנטזיות הגרועות ביותר וכפי שאת מתארת - זה מגביר את הפחדים, ואולי תורם למשיכה לקחת כדורים, כי משככי הכאבים גם מרגיעים,..
יש דרכים אחרות להקל על כאבים ולהתמודד איתם, ובעיקר כדאי - לא להישאר לבד עם הכאב. ללכת ולהתייעץ ברופא ולא לוותר גם אם צריך הפנייה למומחה או לרפואה משלימה אם אין פתרון קונבנציונלי. שיטות שאפשר להיעזר בהן להפחתת כאב דרך הרפואה המשלימה בקופות החולים הן למשל ביופידבק, והיפנוזה.
יש כאבי ראש שנובעים ממתח, יש מזונות מסויימים שמגבירים סיכון לכאב ראש, ושוב- יש טעם להתייעץ בשירותי רפואה משלימה בקופת החולים שלך לגבי ייעוץ תזונתי או טכניקות להרפיית מתח..
בהצלחה!

גמילה ממשככי כאבים

שלום לך nb
אכן כפי שכתבה נעמי, התמכרות למשככי כאבים גורמת סבל רב, כיוון שכמו כל התמכרות, על פי רוב נדרש מינון גובר והולך כדי להשיג את אותו אפקט של הקלה.
רופאים מתיחסים לכאב ראש ברצינות רבה, כיוון שזהו סימפטום לכל כך הרבה סנדרומים, החל ממתח נפשי, דרך שפעת ועד ל - עדיף לא לדעת...
האם עברת את שלב האבחון הרפואי הקונבנציונלי?
האם הגעת למרפאת כאב?

נטילת משככי כאבים ללא כל אלה, היא הדרך הקלה בטווח הקצר, אך המסוכנת ביותר בשלב הארוך, כיוון שלמעשה את לא יודעת מה המקור לכאב, ומשום כך אינך מטפלת במקור אלא בסמפטום, ובנוסף, הטיפול אינו יעיל מעבר לטווח המיידי, כיוון שהוא רק מקל זמנית ואינו באמת מטפל.
אם יישללו הסברים רפואיים, וכאב הראש שלך יוגדר ככאב ראש של מתח (STRESS HEADACHE), אזי יש מקום לפנות למרפאות כאב או לרפואה משלימה.
כתבת בעבר שאת נמצאת בטיפול פסיכולוגי. האם הוא מכוון בין השאר גם לטיפול ישיר בכאבי הראש? יש הצלחות יפות מאוד לטיפול בכאבי ראש של מתח ב EMDR, בהפנוזה ובביופידבק. טיפול בהפנוזה או ב EMDR משלב טיפול בסימפטום הגופני ובמקור הפסיכולוגי.

אבל קודם כל, לפני מרפאת כאב ולפני טיפול פסיכולוגי - בדיקות רפואיות.

ommerl

New member
אם זו מגרנה-

מגרנה פותרים דרך תזונה והתייעצות עם רופאים ותזנואים. אקמול זה לא מספיק..
&nbsp
אם הכאב עצמו פסיכולוגי, וזה בהחלט אפשרי, פותרים את זה באמצעות טיפול נפשי. פסיכולוגי או הוליסטי לבחירתך כמובן.

למעלה