מכופף הבננות

מכופף הבננות

אני מקשיב לשיר הזה ומשהו לא מסדר לי איתו, לא שאני לא אוהב את השיר וזה הוא אחלה אבל יש שמה כ"כ הרבה שיטחיות. ברור ששבק הם ההקה השבוניסטית ובלה בלה בלה אבל יש בנות שאוהבת אותם ומסתדרות אם זה אבל במכופף הבננות המסר די שיטחי אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוונן :-\

אז

אז את צריכה עוד להקשיב לשיר "כסף" אבל זה רק שני שירים שובניסטים מכול 5 דיסקים של שבק"ס איפריה

natan44

New member
אזז

הם להקת נוער למה אתה מצפה?? לא חסרים להם שירים עמוקים ואם מסרים אז יש להם כמה שירים שיטחיים so?? תן להם לצעוק לקלל ולשיר מה שבראש שלהם מה רע בזזה??

talgu4

New member
עם כתבו את השיר שהם היו בני 18

וזה היה נראה להם מצחיק... אם זה מצחיק? כן...

אני יגיד לכם מה הבעיה שלי

לשבק יש הרבה שירים עם עומק נופל וקם אין כבוד ועוד ועוד שיר ששר נגד דברים שמציקים מפריעים ביום ביום בערך ופתאום בא איזה שיר שיטחי

אז מה...?

אחד השירים האהובים עליי זה מכופף הבננות ואני לא חושבת שהוא שיטחי הוא יותר שוביניסטי....אבל אני עדיין חושבת שהם יודעים לכבד נשים בדרך שלהם כי בכל דיסק את יכולה למצוא שיר "אהבה" אחד לפחות....(מבט אחד...)
נ.ב. יש לי את כל הדיסקים של שבק בבית אבל אני לא כזה גאון במחשבים ואני מצליחה להוריד כמה שירים אם למישהו יש אותם אני אשמח אם הוא יכול לשלוח לי: פטריות, שוב כאן, שוב כאן חלק ב', איש הקרטון ושום דבר לא כבד מדי...תודה!

vc15

New member
אם בא לך

שלחי לי בפרטי אייסי שלך אני ישלח לך בכיף!

hold yourself

New member
לא בסדר

במיוחד לא עם שב"ק. קנו דיסקים, לא להוריד.. כדי שתוכלו גם להמשיך להנות מהם בכיף

אמרתי שיש לי את כל הדיסקים שלהם בבית

רק אני לא יודעת איך אני מעבירה את השירים למחשב ולא מצליחה להוריד אותם....

hold yourself

New member
פשוט שומרת אותם במחשב

מהדיסק. ואם זה כדי להכניס לנגן כלשהו, רק תעבירי אותם לקובץ המתאים. וזהו, נראה לי..

כעע אבל כשאני מנסה לעשות את זה...

אני לא ממש מצליחה לשמור אותם במחשב כי יש להם סוג של הגנה או משו כזה.....שוב אני לא ממש מבינה בזה...את האמת בכלל לא, אני נעל במחשבים.....חברה שלי מסדרת לי הכל...:):):) ופשוט היא גם לא הצליחה ככה ש....ניסיתי להוריד אותם אבל לא הצלחתי אז ביקשתי שישלחו לי!:)

למעלה