מכונת תפירה

Studentred

New member
מכונת תפירה

שלום לכולם אני חדשה בנושא תפירה ואופנה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות מכונה ומחפשת כרגע לקנות או יד שניה או יד ראשונה מכונה תעשייתית טובה כזאת עם שולחן מתכת והכול שתופרת בד עבה אז מה עדיף? OMEGA, JUKELOOK, או בכלל JACK? אלו אני יכולה לעמוד בטווח המכירים שלהן אבל לא מכירה ממש אף אחת מהחברות ההבדלים במחיר לא גדולים ממש אפילו בין יד ראשונה לשניה בחלק מהחברות ועכשיו נשאר לי להבין מה עדיף ובנוסף, היתי רוצה לעשות קורס תדמיתנות ותפירה בסיסי בערב באיזור ת"א מישהי/ו מכיר/ה ויש המלצות למשהו? תודה רבה ומקווה שלא היתי לכם למטרד :)

שש שבע

New member
הייתי ממליצה על היוקי המקורית (4000 ש"ח ) אבל

בטווח של 2000 ש"ח לכי על היוקלוק, לי יש כזו והיא מעולה.

יש לי אוברלוק ג'ק וזינגר ג'וקלוק

אחלה מכונות לדעתי אין טעם להוסיף על הג'ק עוד כסף ג'וקלוק מצויינים אחלה מכונות!!!

Studentred

New member
אני רוצה מכונה שתופרת טוב

שכבות של ג'ינס, ספוג דק, בדים כמו שטיח למשל האם גם ג'וקלוק וגם ג'ק יכולות לעשות את זה? או שרק ברדר וזינגר? תודה רבה על העזרה אגב

שש שבע

New member
מה שברדר וזינגר עושות

אותו סוג של מכונה בדגמים האחרים עושות גם כן

Studentred

New member
אם כך מה ההבדל?

למה לרכוש מכונה יקרה אם הזולות עושות את אותה העבודה? רק בגלל החברה? לא היתי רוצה שהמכונה תתקע לי או תשבור מחטים וכאלה בתפירה עבה רק כי היא של חברה זולה יותר סליחה על הבלבולי מוח, אבל זה המון כסף בשבילי להוציא כרגע ואני מודאגת :)

שש שבע

New member
תראי, השאלה היא מה את מתכוונת לעשות

המקורית, אין, אין שום תקלות לפחות בעשרים שנה הראשונות, הלא מקוריות זקוקות לתיקון או כיוון כל כמה שנים, ויש הבדל ב"איך שהן יושבות על הבד, ותופרות, זה כמו שתשאלי אותי, מה ההבדל בין קאיה לוולוו, שתיהן נוסעות שתיהן מגיעות לאותו מקום, מרגישה. גם זו טובה וגם זו . השאלה היא איך הן נוסעות ומה את מרגישה.. אני קניתי גם מקור כשהיה לי כסף, וכשהיה קצת פחות קניתי חיקוי (יוקלוק) ואני לא מצטערת. אם את לא מפעל של נון סטופ 24 שעות ביממה, קני את החיקוי.או ברדר,מה שמתאים לך לכיס.

lirola

New member
זה לא יקרה לך. מכונה תעשייתית זו מכונה

תעשייתית, והמנוע חזק בכולן ותוכלי לתפור בדים עבים בכולן.

למעלה