מכונת תפירה BROTHER

nסCrims

New member
מכונת תפירה BROTHER

קיבלתי אותה היא נראית בדיוק כמו זו: יש בעיה רק שהארונית לא נפתחת כי אין לי מפתח [משומש] ואין לי מושג איך לפתוח אותה. אפשר להשיג את המפתח איפשהו? תודה=]

nסCrims

New member
עוד דבר

הגיע עם זה מן הסתם הטפטפת שמשמנת את החלקים..השמן בטח שם שנים, אי אפשר להשתמש בו?

רות מלר

New member
בקבוק שמן עולה 15-18 ש"ח -קני חדש

הסירי עם מברג את שני הברגים החלק העליון של גוף המכונה חפשי בעין את מה שנראה כמו עיניים לאורך הצינורות -ולכל עין כזו טפטפי 1-2 טיפות שמן החלק השמאלי של המכונה בדרך כלל ניתן להסתה הצידה אם כן (יש לי 3 בראדר- באחת אי אפשר) אבל אם כן הביטי פנימה וחפשי גם שם עיניים הרימי את המכונה מתוך הארונית גם בחלקה התחתון של המכונה חפשי עיניים כעת הניכי מתחת לרגלית מגבת נייר שקופלה מס' פעמים הורידי את הרגלית- על מנת שתלחץ אץ מגבת הנייר הסירי את המחט והפעילי את המכונה -ההפעלה תחדיר את השמן לאורך המנגנון בתחילה לחצי מעט- ובהדרגה הגבירי את הקצב מגבת הנייר תקלוט את עודפי השמן שיטפטף מלמעלה. המכונה מוכנה לעבודה. אם את תופרת לעיתים נדירות חיזרי על הפעולה הזו פעם בחודש אם את תופרת מדידי יום חיזרי על הפעולה הזו אחת לשבוע

פנדה 63

New member
לפני הוספת שמן חדש

נקי את הטפטפת עם אלכוהול או קני טפטפת חדשה

רות מלר

New member
קחי מהדק ניירות סובבי אותו ונסי לפתוח איתו

אלו מפתחות מאוד ישנים שהיו משמשים פעם לאונות בייתיים מנעולן ותיק ששומר נוסטלגיות יכול למצוא לך משהו - ר אם תביאי את המנעול אליו. להוא אליך הביתה הוא יקח 250 ש"ח את יכולה עם עזרה חהרים את המכונה אל מחוץ לשולחן ואז בשתי ידייך ומברג קטן לפרק את המנעול מהדלת מצידה הפנימי הבשורות הרעות- לא יהיה מנעול יותר- ובעצם מי צריך ? הבשורות הטובות- הדלת תפתח !!!!!

נסי כל מיני מפתחות, כמו כאלה של דלתות של חדרי

ם, ובשוק הפשפשים הרבה פעמים אפשר למצוא כל מיני מפתחות שונים ומשונים. מדדי את רוחב ואורך הפתח למפתח בארונית, והסתובבי שם וקני לך כמה מפתחות שנמצאים בטווח. קיים הסיכוי שזה יצליח

למעלה