מכונת תפירה של pfaff

saraint

New member
מכונת תפירה של pfaff

במסגרת חיפושי אחר מכונה חדשה הוצעה לי מכונה של Pfaff מדגם expression 2 יש לה כמה יתרונות כמו מיפתח רחב וwalking foot אינטגרלי. לא ראיתי את המכונה ולא בדקתי אותה כי לא היתה בחנות ואצטרך לנסוע ליבואן. יש למישהו מידע וניסיון שקשור לדגם הזה? לא הצלחתי למצוא משהו שדומה לחוות דעת בחיפוש בגוגל. תודה

מה שכדאי לבדוק זה איפה מיוצרת המכונה

רוב מכונות התפירה מיוצרות כיום בסין וזה בסדר לשימוש של פעם בחודש לתקן מיכפלת בבגד וכדומה לשימוש כמו שלנו עדיף לדעתי להשקיע במכונה חזקה לגבי פאפף ממה שאני יודעת המכונות הישנות מאד טובות וחזקות לכן צריך לבדוק אם גם היום זה כך למשל זינגר שפעם היתה שם דבר לא נחשבת כיום למכונה חזקה כי הייצור הועבר לסין כך גם המותג ברנט של ברנינה אני קניתי השבוע מכונה חדשה בנוסף לברנינה 1080 שיש לי אחרי התלבטות קשה בחרתי בהווסקוורנה וויקינג התלבטתי בין ברנינה אוורורה שהי מכונה מעולה אבל אין בה פחת רחב בין המחט לגוף המכונה ולכן ויתרתי (בצער יש לאמר כי המכונה מעולה לדעתי) השניה שבדקתי היתה ינומה 6600 שגם היא מצויינת ויש בה מפתח רחב כמו שרציתי בחרתי בהאוסקווורנה בגלל פרטים קטנים אבל בגדול אין הבדל מהותי במיוחד בין הינומה להאוסקוורנה לא ידעתי שיש לפאפף דגם עם מפתח רחב ובדיעבד טוב שכך כי גם ככה היה לי קשה לבחור ןאם הייתי בודקת עוד מכונות לא הייתי יוצאת מזה שולמית רון כתבה בבלוג שלה לא מזמן על חיפושיה אחר מכונה כדאי לך לקרוא יש קישור כמה דפים אחורה בפורום בהצלחה

saraint

New member
אסנת תודה

המכונות האלו מיוצרות בצ'כיה או בטאייואן. לדעתי בכל החברות הייצור העיקרי מתבצע במזרח הרחוק, ולכל היותר הם עושים אינטגרציה מינימלית באירופה כדי לכתוב שהם מייצרים באירופה. חקרתי לעומק את ההמלצות של שולמית, ונראה לי שגם אני הולכת על ההוסקוורנה. יש לכם איזה מידע על איכות השירות של ההוסקוורנה בארץ?

כתבתי בגוגל הווסקוורנה ויקינג

והיגעתי לאתר שלא זוכרת את שמו אבל ממה שהבנתי הווסקוורנה קנו את פאפף והייצור נעשה בשוודיה כך שזו יכולה להיות אופציה טובה אישית לא ראיתי את המכונה הזו ואף אחד לא הציע לי אותה אבל זה לא אומר כלום כי כל סוחר של מכונות תפירה מנסה לדחוף מה שנוח לו לי הציעו את הינומה וגם באו אלי הביתה להדגים לי וזו באמת אחלה מכונה רוב החברות אכן מייצרות במיזרח אבל יש חברות שהייצור שלהן מתחלק בין ארץ המקור למזרח כמו ברנינה והווסקוורנה הינומה בכלל מכונה יפנית ומן הסתם מיוצרת ביפן וזו איכות אחרת מסין לדוגמא בכל מקרה המכונות שמיועדות לקווילט הן מכונות יקרות יותר בין השאר בגלל שהן מיוצרות בארץ המקור לגבי איכות השירות של הווסקוורנה אוכל אם תירצי להמליץ על המקום בו קניתי בחרתי לקנות ממנו בגלל המלצות של כמה קווילטריות וותיקות ופוריות יותר ממני שאני מעריכה את דעתן הוא גם משפץ מכונות ישנות ונתתי לו לטיפול את המכונה הישנה שלי אם את רוצה תפני אלי במסר ואתן לך את הפרטים

ציפי טל

New member
מכונות תפירה פאף נחשבות טובות מאד

בדרך ככל לכל המכונות השוויצריות יש שם טוב באיכות ובשירות

saraint

New member
רק שהן כבר מזמן לא מיוצרות בשוויץ

בסוף אני כנראה הולכת על ההוסקוורנה.

במקום שבו קניתי הבטיחו לי שאין שום בעיה

ביבוא של המכונות וכל מה שנילווה להן

לי יש מכונה כזו

שייבאתי מחו"ל לפני כמה שנים אז זהו הדגם המוקדם יותר מהדגם שאת ראית. היא מכונת תפירה מדהימה. יש לי נסיון עם כמה מכונות תפירה ואני פשוט אוהבת אותה. מה את רוצה לדעת לגביה - ואנסה לענות אם אני יכולה.

למעלה