מכונת תספורת

מכונת תספורת

שלום לכולם מקווה שאני שואל במקום הנכון... מחפש לקנות מכונת תספורת לשימוש עצמי, היה לי בייבי ליס בשנים האחרונות שהייתה גם אמורה להיות נטענת אך לא כך היה הדבר מהרגע הראשון. אשמח להמלצות

גניפר14

New member
לא הבנתי

אתה גבר שמשתמש בבייבי ליס? בכל אופן אני שמחה לבשר לך שהגעת לפורום הנכון כאן תקבל את כל התשובות למבוקשך חכה יומיים ותראה אלו תשובות לעניין תקבל. אני בעצמי קצרת רוח לקרוא את התשובות

גם אני מחפש מכונה

יש לי רמינגטון ואני מחפש מכונה מקצועית, לא בשביל עצמי. אני מספר אחרים. צריך לברר גם אצל הספרים, לראות במה הם משתמשים.

ספרים תמיד אומרים לי

שמכונה טובה עולה 1200 שקלים, ותספורת עולה 50 שקלים לחודש. היו לי מכונות - גם בייביליס, אגב - וירדתי מזה.

זה לא הכסף

זאת הנוחות של להסתפר בבית, בלי לחכות בתור ובלי כל השטויות. גם לי היה בייביליס לפני הרבה שנים ולא הייתי מרוצה כל כך. הפעם אני הולך לקנות משהו מקצועי, שיעלה כמה שיעלה.

פנומן 72

New member
זו השקפה מוזרה קצת

אני לא הייתי מוותר על תספורת שמבוצעת על ידי ספרית כוסית צעירה. פעם היתה לי אחת כזו והיא נעלמה לה אפילו שהשארתי בידיה את מספר הטלפון שלי. אם היא קורא תאת הודעתי זו אני מבקש ממנה להתקשר. לאסי שובי הביתה

אני מזכיר לך שרוב התספורות מבוצעות

על-ידי כוסיות בשם ג'קי, שימי ושוקי. לא משהו שאתה רוצה להשאיר לו את הטלפון שלך.

פנומן 72

New member
מי שמספר אותי היום הוא גרוזיני בשם רובי

והוא נשמה ובן אדם קורע מצחוק.

אני רואה שהתחילה עונת המלפפונים. איך האהובה

שלך היתה מגיבה, אם היתה רואה את הספרית הכוסית עושה לך תיספורת ?

אין פחד פרפרית

שתי שורות למטה - הספרית הכוסית התגלתה כרובי הגרוזיני הענק עם כפות ידיים שעירות וזוג אשכי צמר. אין חשש. מקסימום - גם פנומן ירכוש לו בייבי ליס + מרקר מהסטוק של זיקן.

פנומן 72

New member
היא לא היתה אוהבת את הרעיון הזה בכלל

היא לא מתלהבת שנשים אחרות נוגעות בי אפילו אם זו פרוקטולוגית. אפרופו פרוקטולוגית - יש לי רופאה גסטרו שעשתה לי בדיקה פולשנית ומה לעשות היא נראית לא רע בכלל - והחברה שלי לא אהבה את הרעיון שאישה אחרת ראתה לי את התחת. לא נורא, יעבור לה ...

אני מסתפר אצל ספרית אחת כבר 10 שנים

והייתי מעדיף להסתפר בבית כשנוח לי. אבל אין בסביבה מי שיודע לספר.

fool2

New member
צרות של עשירים יש לך

אני חושב כל היום מה יהיה עם הנשירה שתוקפת אותי ואתה מחפש בייבליס לסידור התלתלים..... תאמין לי העולם לא פייר....

אכן לא הוגן

אבל מי שיש לו נשירה, נותרות לו שתי אפשרויות. או לגדל כדי לכסות את זה (שיטת ההלוואה והחיסכון שהיתה נהוגה פעם), או להוריד הכל.

למעלה