מכונת כביסה

אטל81

New member
מכונת כביסה

יש לי בעיה שחוזרת כל פעם אחרי כביסה...אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הבעיה היא שאחרי שהמכונה מסיימת את העבודה, אני שמה לב שהמגירה של האבקה והנוזלים מלאה מים ברובה ומעט מהנוזל של המרכך....למה זה קורה? המכונה בת שנה - חדשה! של תדיראן - לא עשתה עוד בעיות משמעותיות יש לכם רעיון מה זה?

היי

או שהמיכל סתום או שהמים לא מגיעים כמו שצריך למתקן. אם יש עדין אחריות אז שווה להזמין טכנאי.

malka3

New member
בגלל שהיא חדשה ולפני שיתפתחו

בעיות נוספות הייתי פונה לתדירן במסגרת האחריות על המוצר

mevav1

New member
תוציאי לחלוטין את המגרה של אבקת

הכביסה, פשוט תשלפי אותה החוצה ותשטפי אותה היטב במים חמים ובתוך המכונה גם תעשי כך(בבפנוכו של המגירה) ואז לא יהיה אבקה שסותמת את היציאה של מה שצריך.

תוליק 1

New member
בדיוק היום היה אצלי טכנאי בשל אותה

הבעיה ממש. מכונת הכביסה הקודמת הוחלפה בדיוק בגלל שנשארו כל הזמן מים בתא המרכך ולא עזרו 4 טכנאים שבאו פלוס אחראי מחלקת שירות. בסוף החליפו לי את המכונה באחת אחרת, חדשה , שגם היא ממלאת מים בתא המרכך. אז היום היה אצלי הטכנאי שהסביר שצריך לשלוף את המגירה של האבקה והמרכך, לפרק את 2 החלקים במידה ויש שניים , ולשטוף היטב מתחת לברז. להוציא גם את הג'יפה שנשארת לפעמים בתא. ההסבר הוא שפשוט מספיק קצת מרכך שנשאר בתא המרכך בשביל שתיווצר קצת סתימה שלא תאפשר למים להתנקז כיאות. בינתיים שתי כביסות אחרי שהא הלך לא השאירו מים בתא המרכך.

למעלה