מכונת כביסה

yeonatan

New member
מכונת כביסה

ברצוני לרכוש מכונת כביסה בסיסית לא משוכלל מידי(בד"כ בסוף לא משתמשים וסתם משלמים על פונקציות מיותרות,שיכולות לגרום לבעיות) אני מחפש סקר שמשווה את מכונות הכביסה (טיב,אחריות,שרות,רעש,(פחות חשוב :מס תוכניות,סל"ד קבוע/משתנה ןכו´) חשוב שהסקירה לא תיהיה של מכון אוביקטיבי וחבריו (דעתם קנויה-מניסיון) אני חושב ברצינות על IW500 של קריסטל ,אם למישהו יש אני ישמח לתגובה תודה מראש

Alchemy

New member
אתה להוסיף מס´ פרטים

אולי תתחיל בהגדרת צרכים ? סטודנט ? נשוי ? נשוי +ילדים ? מסגרת תקציב? מעדיף פתח עליון או תחתון ? תרצה להוסיף בכמה שנים הקרובות מייבש ? בכל מקרה המלצתי לא תהיה על הקריסטל iw500.

yeonatan

New member
spectra

זוג סטודנטים ("בורגנים" כניראה). המכונה צריכה להתאים לצרכים של היום ולעוד כמה זעטוטים בעתיד(עולם כמינהגו נוהג). עד 2400 ש"ח ,פתח עליון(נאמר לי במחזיקות יותר ,בין הסיבת התוף מוחזק משני צידיו). יש לי מיבש מצויין של aeg שהיה בשימוש שלוש שנים . וכבר אני חושב יותר על כיוון spectra 3825 פתח עליון (חמש שנים אחריות) כמו כן תודה על ההתיחסות

Alchemy

New member
מצאתי לך כמה אופציות...

אופציה1 אופציה2 אופציה3 אני במקומך הייתי מתרחק מהספקטרה .... אם אתה רוצה פתרון זול , לך על מכונה פתח חזית זולה , אני מצאתי אינדסיט w93t ב-1200 ש"ח , יופי של מכונה , יופי של תמורה למחיר, כמובן שהיא לא תאריך שנים כמו הא.א.ג. אם ברצונך בפתרון קצת יותר רציני, אז הוספתי את 3 האופציות , שלושתן מכונות טובות. שים לב שהאופציה השלישית היא גם הטובה מכולן ולדעתי באולסייל תנסה להוציא אותה עד מחיר של 2700 ש"ח. קצת יותר מהתקציב שלך , אבל פריסת התש´ נוחה וזו מכונה מצויינת מגובה בשירות טוב. הספקטרות למיניהן , סתם מותגים איטלקיים , ואין סיבה לשלם עליהן סכום שאפילו מתקרב למותג גרמני טוב. בהצלחה...

yeonatan

New member
תודה רבה

אני רוצה להודות לך על ההצעות והשקעה במענה . קיבלתי את המלצותיך . תודה יהונתן

שי ז.

New member
עיצות

ראשית לך על מכונה עם תוף ודוד נירוסטה ולא פוליקרבונט ושאר מיני פלסטיק. אל תתקרב למכונה עם דוד אמייל. מכונות עם פתח קדמי לא תמיד מחזיקות פחות. הדבר תלוי בהרבה גורמים נוספים פרט לכמות התמיכות. אל תתפשר על מכונה שיש לה פחות מ 3 שנות אחריות. לי אישית יש אינדסיט שנקנתה כשהיינו זוג צעיר וטרי לפני חמש וחצי שנים. קנינו אותה כי היא היתה הכי זולה ועונה לדרישות שציינתי. עד היום היא עובדת ללא שום תקלה והיא עדיין כמו חדשה. שי

למעלה