מכונת כביסה.....

R a c h e li

New member
מכונת כביסה.....

שאליה אני ניגשת כל יום..... שתינו חברות מאוד אינטימיות, אפילו....
כשהיא הגיעה אלי לפני 5 שנים...עשיתי איתה דיל. אמרתי : אל תתעקשי בקטע של להפריד בגדים.... כאילו תסכימי לערבב צבעוני ולבן למה לי אין עצבים לעיניין אמרה לי טוב
...סגרנו דיל....אבקת כיסה, מרכך וכל העיניין סגור.... טוב נווו, גם נותנת לה מסיר אבנית...אמרה לי שלפעמים עושה לה טוב העיניין...וכמובן לרחלי אין בעיה.
ימים ,חודשים, שנים.....ושנינו מנהלים את נושא הבגדים של הילדים בשקט וברוגע.........למרות שלפעמים לא כל כך מסכימים אבל נוווווווווו רחלי, כמפשרת ומדלגת אין כלל בעיה... מכונה נאמנה, שלפעמים אותי היא מצחיקה....כלל לא הייתה שמחה כשעליה העמסתי את המייבש......טענה שזה לא הוגן....שיש מתחרה לטיפול בילדים...אמרתי למכונה תקשיבי....את הדיל סגרנו רק על נושא צבעים מעניין לא התעקשה, למרות הכל, הסכימה בקיצור שנים עוברים להם בשקט ולא בנוח...ואני החלטתי שהגיע הזמן שאעמיס על המכונה והמייבש.... שותף כי כך לא אצליח להמשיך לנהל את חיי בהורדת ליכלוך שטפל בעיניי ורחלי כתבה באבו...אבוה במטאפורה שבת שלום....
תגידו|! אמרתי לכם פעם שאני מחפשת אבא
...

maof

New member
תראי רחלי ../images/Emo13.gif

במכונות כביסה אין לי ידע נרחב גם במיבשים אני לא מנוסה במיוחד. ת'אמת שמשהו אחד אני כן יודע גם המכונה וגם המיבש מסתובבות
ואחרי שהן גומרות להסתובב וואלה הכביסה יוצאת רכה ורחנית
לפעמים מרוב מסיר אבנית גוף המכונה קצת נישחק. אז אולי כדאי לוותר לתקופה מסוימת על מסיר אבנית והכביסה תצא ריחנית ורכה מתמיד
רק חשבתי שהריח הנעים של הכביסה כבר ימשוך מישהו או משהו, כי הרי ידוע שהדבורים נמשכים לריח של הפרחים. מעוף

הזכרת לי נשכחות...

האמת, גם כשהייתי נשוי התעסקתי עם הכביסה ולמדתי את כל השטויות של המכונה והמייבש, ועם הגרושין הגעתי לשלב ההתמחות בנושא... באמת, כמו שאת אומרת, כשמגיעים להבנות והסכמים העסק רץ בלי תקלות... אלא מה... פעם אחת שכחת משהו מההסכם ואת "זוכה" לסדרת בגדים בעלי גוון דומה בד"כ מכוון האדום ורוד או בכחול מה שכן, במיבש חייבים לנקות את המסנן ואי אפשר לחפף בזה. למרות שכאילו הוא עובר על זה בשתיקה, קרה לי (באמת, בתקופת הנשואין) שהצטברו כל כך הרבה סיבים בתוך המכונה שפעם אחת ב 2 בלילה המיבש בחליט לעלות בלהבות על תכולת הכביסה שבו...... מאוד מסוכן.... אבל מאז גרושיי, כאשר העיסוק עם המכונות בבעלותי הבלעדית, העסק דופק כמו שעון. עכשיו.. האמת...בנשואין היה לי מכונה על מכונה, והיום זה מכונה ליד מכונה... אם אני משווה בינהם, מכונה על מכונה תופס פחות מקום, אבל צריך כל הזמן להתכופף ולהעלות. לעומת זאת, מכונה ליד מכונה, דורש יותר רוחב, יותר נוח להעביר בין המכונה למייבש (זה באותו הגובה) , וחוץ מזה, נוצר משטח עבודה כזה יפה שעליו ניתן ישר למיין ולקפל את הכביסה וגם לשים את חומרי הניקוי ודברים אחרים. בקיצור, יותר נוח ויעיל. לגבי הורדת לכלוך וקמטים על הכביסה: למדתי שעם אבקה נכונה מספיקה טמפרטורה נמוכה כדי להסיר את כל הלכלוך דבר המקל על שימוש בכביסה מסוגים וצבע שונה וכמו כן, אם מקפלים את הכביסה מייד עם תום הייבוש אז גם נמנעים הקמטים והתוצאה חלקה כמעט כמו אחרי גיהוץ... עכשיו, האמת כתבתי בלי מטפאורה, אבל כשאני בודק ברמת המטפאורה כמה זה תופס? אז באבו אבוה מזה מטפאורה מתאים גם במקרה הזה... אז שבת שלום!!!
יניב

R a c h e li

New member
איזה כייף לי לקרא אותך ...../images/Emo25.gif

כמו שאני אומרת, כשמגיעים להבנות והסכמים העסק רץ בלי תקלות... אלא מה... כעייפתי.....בלהכניס להוציא ולהכניס ולהוציא....מחפשים עזרים אחרים...... רחלי בחיפוש של שותף לעיסקה....
יניבוששששששששש התגעגעתי.......

יערית

New member
חושבת

שמבחינת יעילות,אין כמו אחד על אחד{כמעט בכל נושא}, אבל אם הרעידות ששתיהן עושות יחד,לפעים אין ברירה וחייבים לבלום אותם עם פיסת גומי {בד"כ אלו הרגליות של המיבש}שדוחפים ברווח בינהם {או ברווח שבין הגבר לחולצה
}. בולמי זעזועים רכשת כבר?{גם זו שאלה מטאפורית } {מחפשת על הדרך ביבי סיטר לכלבה} שבת שלום רחלוש

R a c h e li

New member
בולמי זעזועים ../images/Emo35.gif....

וואלה לא חשבתי על זה..... איפה איפה מוצאים.......שהם גם יעזרו לטיפול בילדים

יערית

New member
צריך להמציא כאלו

שחיישנים מיוחדים יפעילו ברגע אמת בבית.המוח הקדחני שלי עסוק כרגע,אבל בטוחה שיהיה מי שימציא את זה במאה הבאה

Mastul4u

New member
אני מכבס בחוץ......

אין לי לא מכונה ולא מייבש, ולכובסת שלי למרבה הצחוק קוראים רוח'לה..... לפי המטאפורה זה אומר שאני מחזיק שני בתים??

d a n i e l s 5

New member
לפי המטפורה....

זה אומר שאתה לא עושה דילים . ונותן לאחרים לנקות את ה"לכלוך הטפל". נשבעת לך שאני סתם מקשקשת , לא הבנתי כלום.

Mastul4u

New member
זה בסדר.....

גמני לא הבנתי.... אבל אצלי יש תרוץ... אני מסטול....

R a c h e li

New member
הרוח'לה הזו ../images/Emo35.gif

יודעת בהחלט לעשות נפלאות...
אבל לפעמים מסתכלת היא על העזרים שהיא איתם סיכמה דילים..... ואין מה לעשות היא בכל זאת מחפשת עוד .....כדי שיעזרו..... למה ה-רוח'לה עייפה....

למעלה