In Another Time
New member
מכונת כביסה...
לפני חודש השכרנו יחידת דיור.
מחיר השכירות כולל שכד+ארנונה+מים
היא החליטה לבוא לקראתנו, וקבעה שתקח כל חודש 50 שח עבור המים, לפי המחיר שהדיירים הקודמים השתמשו.
בנוסף, ביחידה יש מכונת כביסה והיא רשומה בחוזה כחלק מהמטלטלין.
בפעם הראשונה כשרצינו להשתמש במכונת כביסה, היא רק מילאה מים בתוף ולא רוקנה אותם.
שאלנו את הבעלים איך להפעיל, היא אמרה שהיא לא יודעת וביקשה שנדבר עם הדיירים הקודמים.
הדיירים הקודמים אמרו שהם לא השתמשו במכונה הזו בחיים. יידענו את הבעלים בזה.
המכונה התחילה לדלוף מים, וביקשנו מבעלת הבית שתבוא לראות. אמרנו לה שאנחנו מעדיפים לקנות מכונת כביסה משלנו, ושתקח את הנוכחית.
היא כתבה לי בהודעה שאין לה מה לעשות עם המכונה הישנה, ושנזרוק אותה. כך עשינו...
כמה שאלות:
בהנחה שבמטלטלין של החוזה רשום "מכונת כביסה", ועכשיו זרקנו אותה, אני צריכה לשמור את הצילום מסך, למקרה שהיא תרצה שנשאיר את המכונת כביסה שלנו בדירה כשנעזוב? (אני בספק שזה יקרה, אבל אני לא יודעת מי עומד מולי).
בהנחה שרשום בחוזה שהסכום החודשי הוא X, ובתוכו מגולם סכום של 50 שח עבור מים (ע"פ החשבון של הדיירים הקודמים)... ועכשיו היא גילתה שהדיירים הקודמים לא עשו כביסה, ואנחנו כן הולכים לעשות לפחות מכונה אחת בשבוע... האם היא יכולה לבקש מאיתנו יותר?
לפני חודש השכרנו יחידת דיור.
מחיר השכירות כולל שכד+ארנונה+מים
היא החליטה לבוא לקראתנו, וקבעה שתקח כל חודש 50 שח עבור המים, לפי המחיר שהדיירים הקודמים השתמשו.
בנוסף, ביחידה יש מכונת כביסה והיא רשומה בחוזה כחלק מהמטלטלין.
בפעם הראשונה כשרצינו להשתמש במכונת כביסה, היא רק מילאה מים בתוף ולא רוקנה אותם.
שאלנו את הבעלים איך להפעיל, היא אמרה שהיא לא יודעת וביקשה שנדבר עם הדיירים הקודמים.
הדיירים הקודמים אמרו שהם לא השתמשו במכונה הזו בחיים. יידענו את הבעלים בזה.
המכונה התחילה לדלוף מים, וביקשנו מבעלת הבית שתבוא לראות. אמרנו לה שאנחנו מעדיפים לקנות מכונת כביסה משלנו, ושתקח את הנוכחית.
היא כתבה לי בהודעה שאין לה מה לעשות עם המכונה הישנה, ושנזרוק אותה. כך עשינו...
כמה שאלות: