מכונת כביסה שלא

goanin

New member
מוזר....

למה מוזר? כי רוב המים של השטיפה עוברים דרך התאים. זזה אומר שאם היא לא לוקחת את האבקה היא לא מזרימה מים דרך התאים...(?) אז לדעתי: יש סתימה בצינורות שמובילים מים ומתיזים אותם דרך תא האבקה. נסי להפעיל את המכונה ותפתחי טיפה את תא האבקה כשהיא מתחילה לפעול, כדי לראות אם זה באמת ככה. אם זה ככה --> הוציאי את תא האבקה ונקי אותו טוב עם מים חמים מאד וקצת מלח לימון. נסי לנקות את המתזים מלמעלה (אחרי שהוצאת את תא האבקה הגישה אליהם הופכת לנוחה יותר). ספרי לנו מה נסגר..
 
איך לפתוח את תא האבקה כשהיא מתחילה לפעול?

זה לא מגירה, התאים בתוך המכונה. ניקיתי את התאים של האבקה, איך אני יכולה לדעת מה זה המתזים שמגיעים אליהם?
 

cbr1100

New member
אם לא יודעים עדיף לא לענות

1. לא יכולה להיות סתימה "בצינורות שמובילים מים ומתיזים אותם דרך תא האבקה". אלה צינורות שמחוברים לברזים חשמליים שמחוברים ישירות לכניסת המים. בגלל לחץ המים ובגלל שלא עוברים בהם חומרים כמו סבון או מרכך, לא יכולה להיווצר בהם סתימה. יכולה להיות תקלה בברזים החשמליים (לא מפתחים) אבל אז גם המכונה לא תעבוד (מכונה לא מתחילה עבודה כל עוד אין כניסת מים). 2. אפשרות נוספת, הזרועה (בחלק מהמכונות זהו חוט ברזל שזור) שמפקדת על כניסת המים לתאים יצאה מהמקום או נקרע החוט והמים נכנסים לתא לא מתאים (לפי התוכנית). בשני המקרים הנ"ל צריך התערבות טכנאי. 3. אופציה אחרונה היא שלחץ המים אינו חזק מספיק. יכול להיות בגלל ברז מים סגור חלקית או בעיית לחצים בצינורות המים לדירה. ליידע כללי. כל המים שנכנסים למכונה עוברים דרך תא האבקות/מרכך. אין כניסת מים אחרת למכונה.
 

mevav1

New member
כמה פשוט ככה קל..תוציאי את המגירה של

אבקת הכביסה והמרכך, תשטפי היטב תחת מים זורמים ואף חמים, תשימי אם צריך פנטסטיק שירכך את מה שהתקשה במידה וכן ותחזירי את המגירה למקומה. אם קשה לך להוציאה, תעשי זאת בכוח, אבל לא מדי פן תשבר, להחזיר תחזירי כמגירה לכל דבר אבל בזהירות שתיכנס היטב.. בהצלחה!
 

ronchooli

New member
אצלי במכונה המגירה לא יוצאת בשום פנים ואופן

לא בחזק לא בחלש היא פשוט לא יוצאת לגמרי החוצה המכונה של ספקטרה יש עוד איזה רעיון איך אפשר להוציא את המגירה? ואיך אפשר לנקות אותה אם היא לא נשלפת החוצה, יש רעיונות?
 
אין מצב שהיא לא נשלפת החוצה

צריך רק למצוא את הטריק אני הייתי בטוחה ששלי לא נשלפת במשך שנים עד שלמדתי את הטריק וגם עכשוו יש פעמים שלא מצליח לי
 
למעלה