מכונת טמפרור

marit10

New member
מכונת טמפרור

אני מעונינת לקנות מכונת טמפרור. מחיפוש בפורום ראיתי המלצות למכונה של שוקוויזן. מלכתחילה אני רוצה לייצר כמות גדולה ולכן הלכתי על המכונה הגדולה, אבל קיבלתי המלצה שהקטנה יותר נוחה, האם יש למישהו נסיון עם הגדולה או עם שניהם? וכן איזו כמות אפשר לייצר עם המכונה הקטנה - כלומר כמה תבניות אפשר למלאות בשלב הראשון של מילוי הקונכיה ?

מני.ת

New member
יש לי את שתיהן

המכונה הקטנה מאד נוחה לעבודה מהירה. בתוך עשרים דקות בערך יש לך שוקולד מטומפרר כהלכה. כמות עבודה, מקסימום 750 גרם, אם אני זוכר נכון. החסרון, שקשה לרוקן את התבנית בחזרה למכונה בלי ללכלך. כשנשאר 100 גרם שוקולד במכונה חייבים לרוקן מאחר והשקולד לא מגיע לחיישן ואז הוא יוצא מטמפרור. במכונה הגדולה, החסרון שצריך לעבוד עם כמות גדולה גם כשצריך כמות קטנה ולוקח הרבה יותר זמן לטמפרר את השוקולד בגלל הגודל והכמות. מצד שני זה תענוג לרוקן תבניות למכונה כי הקערה גדולה. בגלל הסיבות הנ'ל אני מחזיק בשתי המכונות, כל מכונה לצרכים שונים.

marit10

New member
קניית מכונה

מני. ת תודה על תשובתך. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המכונה הגדולה ? אצל היבואן בארץ עולה יקר. האם לייבא מהחברה בחו"ל לא מסורבל, לוקח הרבה זמן ובכלל בסוף משתלם ?

למעלה