מכונת טימפרור

רשביק

New member
מכונת טימפרור

היי..... מישהוא יכול להמליץ על מכונת טימפרור עד 10 ק"ג בערך ואולי אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ תודה ושיהיה יום מקסים : )

chicoco

New member
chocovision - לדעתי החברה המובילה

אני קניתי שתי מכונות, אחת קטנה ואחת גדולה. הקטנה מסוגלת להכיל עד 750 גרם שוקולד (אני משתמש לקישוטים) והגדולה עד 5 קילו. אני ממש נהנה לעבוד איתן הטמפרור יוצא מצויין ונשמר לאורך זמן רב. אין לי מושג אם מישהו משווק בארץ אבל אפשר דרך האינטרנט .לי זה עלה משהו כמו 11000 ש"ח. כולל משלוח עד הבית מיסי נמל ומע"מ (עבור שתיהן). ולא אין מה לפחד מרכישות באינטרנט זה פשוט כיף לקבל מתנה עד הבית.

עד שיש בעיה..

אתמול שוחחתי עם תלמידה שלי שפתחה בר שוקולד בירושלים (נונה שוקולד- מומלץ!) ומסתבר שמכונת השוקווויז'ן שלה החלה להוציא עשן מהמנוע תוך זמן קצר מאוד מתחילת השימוש, אמנם יש לה אחריות- אך כדי לממש אותה צריך לשלוח לאהר"ב... מה שגרם לה לחפש פתרונות בארץ- ללא הצלחה, וכעת המכונה פשוט מושבתת, מישהי אחרת שהזמינה 2 מכונות קיבלה אחת תקולה, שלחה חזרה והחליפו לה. אני גם מכירה אחרים שאין להם שום בעיה, המכונות בסה"כ טובות. ולא שיש ברירה- אין מכונות קטנות באחריות בישראל... אבל צריך לקחת בחשבון את הבעיות האפשריות.

למעלה