מכונת הכביסה שלי....

maof

New member
מכונת הכביסה שלי....

הזמנתי את שרות התיקונים והטכנאי שבא אמר לי.... זהו המנוע הלך ותן לה ללכת לדרכה. החלטתי שהפעם אני רוצה מכונת כביסה מיוחדת, הרי כל אחד רוצה שיהיה לו את מכונת הכביסה שלו. לא סתם מכונה רגילה עם דוד נירוסטה, עם תוכניות עם סחיטה, בלי סחיטה, לא סתם מכונה שמכבסת ומחליפה את המהירות, משתנה לארבע מאות, שמונה מאות, חמישים אלף. נכון שכל המכונות בסופו של דבר מיועדות לכבס בגדים.... רק שאני פשוט רוצה את מכונת הכביסה שלי ללא כפתורים, ללא תוכניות כביסה, ללא מגירות, ללא כפתור ON OFF ללא כפתור חצי כמות, ללא כפתורים שמבטלים, הרי ידוע מראש שהכל ניתן לביטול. פשוט כזאת מכונת כביסה מיוחדת שזורמת. מעוף

remezh

New member
תכבס ביד,הכי טוב.../images/Emo67.gif

"מכונות כביסה" זה דבר מסובך. ד"ש . רמז.

תקני לך מכונת כביסה אמרקאית

10 קג כביסה ללא כפתורים פתח עליון מכונה כמו של פעם זוכרים שמסתובב ימינה שמואלה. זה יקר מאוד

maof

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

רק רמז אחד קטן
מעוף

maof

New member
טוףףףףףףףףףףףף נו......

בטוח שאתה יודע הכי טוב מעוף

maof

New member
מותק.... ../images/Emo25.gif

אני רוצה משהו מיוחד אישי שלי בכפר גלובלי ענקי כבר ביקרתי ולא מצאתי בו ת'מכונה המיוחדת
מעוף

אהההההההההההה...

אבל שמה... אתה לא מוצא ת'מכונה... שמה...אתה מביא אותה איתך...בילט-אין. ובכל כפר גלובלי...תמיד יכול ליצור לך ת'בועה ש'ך. ושרק תדע... איקרה...כבד קצוץ...מיטיטיי...פאפאנש...הכללללללל היה היום

maof

New member
מותק קצת חולק עליך ...../images/Emo13.gif

הרעשים ברקע של הבילט-אין גורמים לרטט שלא לטעמי
ואני החלפתי ת'תפריט לשרימס וקלמרי
מעוף

נו...

כמה פמים אמרתי לך למצוא ת'סוויץ' מה לוחצים עליו ושומעים רק בסלקטיביות???????????????????? הקלמרי...היה מיצופה ומיטוגן

maof

New member
סלקטיביות ...נו טוףףףףףףףף

צריך ת'סוויץ...ואני ת'כוונתי ללא כפתורים כזאת אוטומטית יודעת הכל כמה פעמים אני צריך לומר לך מיצופה לא אמיתי
מעוף

../images/Emo4.gifללא כפתורים?

בטוח? נראה לי בא לך על מכונה הייטקית... מצד שני,זורמת? כאילו קנו אותה בשיינקין?
בהצלחה עם הכביסות!

Ima Adama

New member
יש לי ...

מכונת כביסה חדשה למכירה, אחריות של לעוד שנתיים וחצי. מבטיחה הדרכה צמודה ותמיכה טכנית.

למעלה