מכונת אוברלוק

mamagali

New member
מכונת אוברלוק

שלום לכולכן, אני זקוקה להתייעצות. יש לי מכונת תפירה די ישנה, עובדת לא רע. אבל החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי במכונה חדשה ואני שוקלת אם לא לקנות מכונת אוברלוק. כשהמטרה העיקרית היא לתפירת בדים שלמכונה שלי קצת קשה איתם כמו - טריקו, ויסקוזה, ג'ינס יש לי כמה שאלות- 1. האם כל מכונת אוברלוק גם חותכת את הבד? 2. האם מכונת אוברלוק עושה גם תפרים אחרים שאינם אוברלוק? והאם יש לכן המלצות למה כדאי לשים לב כשקונים מכונת אוברלוק. תודה!.

טוב, אני לא מומחית...

אבל הייתי בדילמה דומה - יש לי מכונת סובינה חדשה - בת שנה וחצי - תופרת בסדר רוב הזמן, אבל לא טריקו וכולי. תהיתי אם לשדרג או לקנות אוברלוק - קניתי אוברלוק - הגיע לפני שבועיים וכבר תפרתי איתו חולצה
קניתי באמאזון brother1034C - די בסיסי אבל די והותר לי, אני מאוד מרוצה...

205$

אבל עם משלוח, מסים, מכס וכולי - (משלוח דרך ushops דרך הים - לקח חודשיים) יצא לי 1200 ש"ח. שנאי עלה עוד 100 ש"ח בערך

כל מכונת אוברלוק חותכת הבדים -זה תפקידה בין

היתר ולכך היא מיועדת . היא לא מבצעת תפרים נוספים . כאשר קונים אוברלוק להתייחס קודם כל לשירות ולאחריות שבעל החנות יתן לך .וזמינות של חלקי חילוף (בעיקר סכינים ). נסי המכונה בחנות , אם היא מתאימה וקלה להפעלה בשבילך בעיקר ההשחלה , על תוותרי על הסבר והנחיה בחנות .

תיתי א

New member
יש גם מכונות אחרות

קניתי לא מזמן מכונת אוברלוק קאברלוק- אפשר לבטל את הסכין ויש גם תפר שרשרת (תפר ישר - די דומה לתפר רגיל) היא די יקרה - מכונה חדשה עולה 6000-7000 ש"ח (אני קניתי יד שניה) ואני מאוד מרוצה ממנה - של חברת פפאף דגם coverlock 4852. בהצלחה!

למעלה