מכוני כושר

מכוני כושר

תגידו אתם מכירים במקרה איזה מכון כושר טוב בעיר הזאת אני מחפש אבל אם יש לכם המלצות זה יעזור תודה מראש

JuveFan

New member
הנה כמה

הולמס פלייס - 08-9366603 (לא הייתי שם אף פעם אז אין לי דיעה אישית). המכון כושר במכון ויצמן - 08-9342111 (התאמנתי שם ודיי נהנתי. שווה לבדוק). יש עוד כמה מכוני כושר קטנים ברחובות אבל השניים שנתתי הם המובילים בעיר לדעתי.

המכון במכון../images/Emo3.gif ויצמן...

לא צריך להיות קשורים לעובד שלהם הוא משהוא ? ואיפה הוא נמצא בבריכה?

JuveFan

New member
לא צריך קשרים

לא צריך שום קומבינות, צריך "רק" כסף. כן, המכון נמצא ליד הבריכה.

JuveFan

New member
בתוך המתחם

זה נמצא ליד מגרשי הטניס. כמה כסף? בסביבות 3000-4000 ש"ח בשנה.

תודה תודה תודה ../images/Emo13.gif

אתה מזה עזרת לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהיו לי ריבועים אחד אני אקדיש לך

6ברטה6

New member
יש טעות בפיך...

לא ניתן לעשות מנוי לחדר כושר בלבד אלא למרכז הנופש כולו... חדר כושר מפואר מאוד... שתי בריכות שחייה, אחת מחוממת ואחת בריכת קיץ שסגורה במהלך החורף... 5 מגרשי טניס ומגרש כדורסל אחד, אולם פינג פונג ואולם חוגים (חוגים בתשלום נוסף)... בנוסף קפיטריה מעולה... שיעורי שחייה ושיפור שחייה... (בתשלום נוסף כמובן)...

blue skies

New member
אני אישית מתאמנת בהולמס פלייס

מודה קצת יקר אבל שווה כל שקל אני מאוד נהנת שם מהמתקנים מהחוגים ומהבריכה

JuveFan

New member
הולמס פלייס נראה לי המוני מדיי

וגם יקר מדיי. במכון ויצמן יותר שקט ובנוסף יש בריכה, מגרש כדורסל ומגרשי טניס שזו תוספת נכבדה ביותר.

מ א ג ר ט

New member
שקט?

לא. שקט זה לא. אלא אם כן אתה באב9 בבוקר ביום רביעי. אז שקט. אני ממליצה דווקא על המקומות הקטנים. באנג'ליקה נחמד (הייתי שם). זה גם תלוי אם אתה מחפש גם שיעורי ספינינג לדוגמא או רק מכשירים.

blue skies

New member
לא חוצפה

פשוט לא מול הנט רוב הזמן בגלל זה לוקח לי קצת נו טוב הרבה זמן לענות אני משלמת 3500 ש"ח לשנה (אם אני זוכרת נכון)

MiTzi Miau

New member
אני אני אני אני!! ../images/Emo108.gif

B-FIT המכון הכי שווה בארץ אני הכי חולה עליו בעולם אני מזה נהינת ללכת מקום לא גדול אבל איכותי עם אנשים אחלה. כולם מכירים את כולם תמיד מדברים אחד עם השני כיף שם. המאמנים אחלה. אני עושה שם גם סטודיו וגם חדר כושר... אני כ"כ משוגעת על המקום הזה!
כן אני קצת אובססיבית בקטע הזה :)

MiTzi Miau

New member
אהה ובקשר לכסף ../images/Emo108.gif

אני ואמא שלי עשינו מנוי זוגי ז"א שני אנשים עושים מנוי לי זה עולה 2340 לשנה (195 בחודש) ולאמא שלי 1950 אני חושבת (160 בחודש) המנוי קצת יותר זול מאשר מנוי רגיל לשנה אבל זה לא כזה הפרש וההבדל ביני לבינה כי אני גם בסטודיו (ז"א חדר כושר+ספינינג, עיצוב, אירובי, פילאטיס, תאי בוקס)

MiTzi Miau

New member
ליד פוזה.. ../images/Emo108.gif

איפה שהמכבי אש. כתוב B FIT בגדול קשה לפספס

../images/Emo140.gifטוב אנשים אני צריך להודות לכם

על כל ההמלצות מצאתי מכון קוראים לו im shape מישהוא מכיר זה בפארק המדע אחלה מכון שוב תודה לכולם

למעלה