מכונית ראשונה

מכונית ראשונה

כחובב מכוניות (מזהה דגמים, סוגים ותצורות גימור עד לשנה מדוייקת) וכאחד שלא רוצה אוטו לדאווין אלא אוטו שידע להעריך אותו ולחיות איתו בשלום ... ומפאת חוסר כסף (להוריד את מחירי המכוניות לנהגים חדשים לאלתר !!!) הייתי רוצה להעלות קושיה. מבין הדברים הבאים, דרגו את הנורמליות (אני מבין קצת ואוהב אוטו בעל כח וטוב) אבל לא שוחטות בטיפולים (המוסכניקים בינכם יהנו): 1.אלפא 33 משנת 92 עם מנוע 1400-1500 יד שלישית ו90K ק"מ - יש שחיטות בטיפולים או שאני אחזיק מעמד ... (אגב : מחיר קנייה : 10K)(אלפא זה אוטו למביני עניין בלבד ... אני לא רואה הרבה וקשר איתו זה קשר ארוך - השאלה אם כדאי...)
2.סקודה שנת 95, מנוע 1300 - 1500 (אני לא בטוח), יד ראשונה וקילומטראז´ נמוך (מחיר קנייה : 5K - 7K)
3. כל מכונית בתחום ה10 אלפים שלא תשחוט בטיפולים ותהיה טובה
. וכמובן ידנית !!!! לא אוטומט !!! תאסר נהיגת אוטומט אלא לבעלי רשיונות מיוחדים !!! איך אפשר להרגיש את האוטו ככה ...רק ידניות כמובן בתודה מראש DOLPHIN שאלה נוספת : מותר לעשות צביעת CUSTOM לאוטו ??? ואם כן ... איפה וכמה זה עולה בערך

שי ©

New member
תוריד את ה-33...

היא ממש לא אמינה, ומאוד קשה למצוא אוטו במצב ראוי. בסקודה פייבוריט אל תגע, אך אם מדובר בפליסיה (מה שלא סביר במחיר הזה), היא מהווה קניה טובה, עקב אחזקה זולה ואמינות טובה. חבל שהיא לא מהנה לנהיגה... לדעתי, עליך לבחור בין: רנו 19 פיאט טיפו פיג´ו 309 לפי העדפתך האישית. שי

למעלה