מכונית עד 3500 שקל...!

GUNMAN 07

New member
הספרה 3 ליד ה D אומרת ש

אם תשים את הידית על d אז יתאפשר לתיבה ליהיות גם על 3 וגם על רביעי במצב זה . אבל אפשר לנעול שם את ההילוך השלישי ע"י הולד

ZetLAW

New member
מישהו מוכל להגיד לי למה אנשים קונים

לאנטיס ? אני לא מבין את זה האוטו הכי פשוט בעולם בכלל לא חסכוני בדלק וממש לא נוח. גם לא נראה משהו משהו. רק בגלל האמינות ? ישראלים מטומטמים

רפי לין

New member
מכונית עד 3500 ש"ח

יש רכב בסכום הזה. פנה לטל' 052-3338053 לאמי. בברכה - רפי לין

שחר .ו

New member
נצל"ש- מכונית עד 65,000 ש"ח ../images/Emo3.gif

פורום משובח. דרוש רכב משפחתי, שיהיה מרווח נח למשפחה עם 2 ילדים ועם מזגן שמקרר כמו שצריך. משום מה העמדה הפופולארית היא ללכת על הלאנטיס , מה חושבים על כך מומחיי הפורום?

Rשף

New member
פופולארית אצל מי ?

פוקוס תהיה מוצלחת יותר- מרווחת, נוחה ומזגן טוב (
)

שחר .ו

New member
פופלארית בסקר מקרי

אצל האזרח הממוצע, משום מה יש נטייה להמליץ על הלאנטיס. אגב פוקוס, יש השלכות קשות בכל קשור לחלפים או לתיקונים?כי הבנתי שאלו בעיקר הבעיות עם רכב מסוג כזה.

ceyal

New member
תשאל בסקר המקרי הזה שאלה פשוטה.

למה? אף אחד מהם לא ידע. התשובה הקבועה תהיה:"השכןשלי/דוד שלי/החבר המוסכניק שלי - אמר שזה אוטו מצויין." הפוקוס למיטב ידיעתי ללא בעיות מיוחדות.

Rשף

New member
אין בעיות מיוחדות לפוקוס

מניסיון על כמה עשרות בחברה שלי אין בעיות מיוחדות גם לאחר כמה שנים והתעללות קלה, לא מדובר בפיג'ו/סיטרואן/רנו

שחר .ו

New member
תודרה רבה, תהייה נוספת לגבי הפוקוס

מבחינת צריכת הדלק, יש בדלים משמעותיים בין הלאנטיס לפוקוס?

slarti

New member
תחסוך את הכסף..

לדעתי לקנות רכב ב-3500 ש"ח זה זריקת כסף. רכב כזה יכול מאוד מהר למצוא את עצמו מבלה במוסך. אם יש לך רק 3500 ש"ח, אז אתה ממש לא יכול להרשאות לעצמך לקנות כזה אוטו. יש ביטוחים, כמו שכבר אמרו, 3000 ש"ח, יש טסט, יש תיקונים, והרבה תיקונים לרכב כזה... יש דלק... אתה במקרה הטוב תוציא פעמיים את מחיר האוטו בשנה בהוצאות... במקרה הרע - הרבה הרבה יותר. חבל לך על הכסף ועל הזמן.

למעלה