מכונית מיני

Jupiter30

New member
מכונית מיני

הי
מעוניין לקנות מכונית מיני או סופר מיני, קופמקטית, אמינה, צריכת דלק טובה..
יש המלצות? אוטומטי כמובן.

צלמת7

New member
מההתרשמויות והבדיקות שלי

היאריס לא נוחה עם גיר רציף שלא מתאים לכל אחד. צריכת דלק טובה ביחס לקטגוריה. אמורה להיות אמינה. צריך לנהוג כדי לדעת.
גם הונדה גאז אמורה .צריכה נמוכה יחסית והיא מאד בטיחותית, מרווחת מאד, אם כי מעצבנת לנהיגה ומרגישה לא סוחבת.לא ממליצה מחוץ לעיר.

מזדה 2 אם לא מפריעה לך הקופצנות וזה שיקרה יחסית בקטגוריה וצפופה. אמורה להיות אמינה. חסכונית כנראה יותר בבינעירוני ופחות בעיר.
קיה ריו תתן מרחב גדול יחסית לסופר מיני. אמינות שאמורה להיות ותחושת יציבות של הרכב בנהיגה (פחות קופצנית מאחרות). אחראיות ארוכה יחסית. כנראה לא הכי חסכונית בדלק.
סוזוקי סוויפט אמורה להיות מאד חסכונית בדלק . חברה עם שם אמין . דגמים קודמים היו אמינים. גיר רציף שלא מתאים לכל אחד. ממליצה יותר לעיר עם המנוע הזה.זריזה . מעט מתאמצת.

במיני- נסה פיקנטו אם כי אני לא ממליצה אם רוב הנסיעות מחוץ לעיר. אפ/שר לנסות את השברולט ספארק עם מנוע 1400 מרגישה יחסית עם כח גם מחוץ לעיר. מושבים נוחים.

סקודה פאביה וסיאט איביזה יש את הגיר שהוא בסימן שאלה לגבי אמינות מעבר לתקופת אחראיות, לטווח ארוך. המושבים לי אישית לא היו מאד נוחים וגם נוחות הנסיעה לא מתאימה לכל אחד. לי לא הרגיש חלק.

פזו 208 הכי נוחה בעיני בקטגוריה. בסימן שאלה לגבי אמינות, עלויות תחזוקה ובלאי לטווח ארוך. מנוע מעט רועד (3 צילינדרים)

ממליצה לעשות נסיעות מבחן ארוכות כי הרושם הוא גם מאד אינדיבידואלי בהרבה משתנים.

למעלה