מאד מפריע לי שיש נוהג ביישוב שאנשים חונים מול ביתם על המדרכה באופן שמכריח אותי כהולכת רגל עם עגלת תינוק לרדת לכביש. אנשים הגדילו את שטח החצר שלהם על חשבון החניה ועכשו חוסמים שטח ציבורי לתועלתם האישית. חוצפה !! אני רוצה להכריז מלחמה על נוהג זה !
אולי נתחיל בהדבקת אזהרות על המכוניות כמו שעושים למשל באוניברסיטה... ואולי שוה באמת להעלות את הנושא בישיבות ועד היישוב, אולי האנשם האלה יירצו לממן את פעילויות היישוב....
שלום לכולם רק לאחרונה נחקק חוק ברירת קנס במועצה לגבי מספר חוקי עזר. אני לא בטוח שזה כולל חניה - אבדוק זאת. בכל מקרה הבעיה כרגע היא כי גם לגבי חוקי העזר שכן ניתן לקנוס (זריקת פסולת ) אין עדיין התארגנות של המועצה לאכוף זאת ואין פקחים שיכולים לבצע זאת. ביקשנו בפגישתנו במועצה שיתנו לאיש שימונה ע"י הוועד סמכות פקח ושמרבית סכום הקנס יחזור לישוב כהכנסה. הנושא נמצא בבדיקת מזכיר המועצה כדי לקבוע מדיניות זהה לכל הישובים. ננסה לזרז נושא זה. בינתיים פניות ישירות לאותם תושבים יביאו "אולי" לקצת אכפתיות מצידם. בברכה רונן
השוטר הקהילתי המטפל בנו שמו יקי חלווה מספר הטלפון הנייד שלו 056-273171 אולי בהזדמנות זאת נטפל גם בבעית הילדים המוסעים ע"י הוריהם על הגה המכונית.זה יגמר באסון אפילו שזה "רק עד הגן".
מה עושים ברחובות המשולבים שאנשים חונים ללא התחשבות? דירים מהרחוב, אורחים ולא מבנים שזה מסוכן גם שמסבירים להם. במיוחד ברחוב יהודה אן סימון וברחוב יש גן ילדים וחסרה חניה בשעות מסוימות יש ליצפות את הנוהג הזה גם ברחוב יוחנן מיד עם פתיחת הגן שם.