מכונות תספורת

slayer22

New member
מכונות תספורת

שלום, האם ניתן להסתפר בעצמך באמצעות מכונת תספורת? לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל לא ידעתי איפה לשאול. תודה.

NightElf

New member
כן

מומלצת כמובן מכונה נטענת (מסיבות מובנות אני מקווה
) אפשר להסתפר לבד, אבל יש לקחת בחשבון שתצטרך שתי מראות לפחות לקבלת זווית ראיה טובה על הצדדים ומאחורה, כמובן שלא צריך ששתי המראות יהיו תמיד מקבילות, אתה יכול שמראה אחת תהיה תלויה בקיר\ארון, והשנייה להשתמש בה רק לבדיקה. להסתפר לבד זה לא משהו שמומלץ במקרה ורוצים תסרוקות "מורכבות", שיער ארוך וכו', אלא לתסרוקות פשוטות קצוצות, ועם הזמן משתפרים ולומדים דברים חדשים. מה שכן, את העורף קשה לספר לבד, אם יודעים אז אפשר איכשהו לאלתר משהו עם הניסיון, אבל עדיף שמישהו אחר יעשה את זה כי זה בלתי אפשרי לעשות את זה בצורה טובה לבד. מקווה שעזרתי

slayer22

New member
אחלה תודה

ובקשר לעורף - תוך כמה זמן/תספורות לערך מגיעים לתוצאה "נורמלית" (אני עושה "גאלאח") תודה

NightElf

New member
בדיוק חשבתי על זה אתמול ../images/Emo13.gif

כשנסעתי באוטובוס נזכרתי שלא ציינתי את עניין ה"טאצ'". יש אנשים שינסו לספר את עצמם\אחרים והתוצאה תהיה נוראית, ויש כאלה שישר בתספורת הראשונה יקבלו תספורת טובה\סבירה. אם אתה עושה תספורת קצוצה של מספר אחיד, אז אין בעיה, פשוט מעבירים את המכונה על כל הראש. מבחינת העורף, אני לא ממליץ לך לספר שם על מצב "0" במכונה, כי זה מועד לפורענות, מה שכן אתה יכול לשלב, נניח לספר את הראש עם 3-4 מ"מ, את הצדדים 2 מ"מ, ואת העורף עם 1 מ"מ, ככה תצא תספורת משולבת. כמובן לשים לב לגבולות, ועם הזמן תלמד להכיר את מבנה הראש שלך, ואיך יוצאות לך תספורות הכי טובות, וכמובן שבמקרה חירום תמיד אפשר לעבור על כל הראש עם מספר אחד
אבל אם אתה רוצה שהעורף יסופר בצורה ממש טובה, הכי טוב שמישהו אחר יעשה את זה, ומישהו עם "תחושה" בידיים
אני פעם הבאתי לאחי הקטן לספר אותי בעורף, וזה יצא מחריד!!!
שיהיה לך בהצלחה

למעלה