מכונות כביסה

enbalush

New member
מכונות כביסה

למה למכונות כביסה לוקח המון זמן לכבס לעומת כביסה בידיים?

goanin

New member
שתי סיבות:

כי כשמכבסים ביד נמאס מהר, ואנחנו לא נוטים לעשות את אותה הפעולה לחצי שעה. זה משעמם אותנו. כי כשמכבסים ביד, אנחנו מתמקדים עם האורים הבעייתיים ומפשפים אותם כדי להיר את הלכלוך. היתרון שלנו מול מכונת כביסה הוא שאנחנו יכולים לנקות נקודתית, בעוד היא רק מטלטלת את הבגדים בתוכה כדי שישתפשפו טוב טוב ויתנקו. עוד רעיונות?

cbr1100

New member
מכונת כביסה

כתוספת לדברי GOANIN 1. מכונת כביסה צריכה לחמם מים בכמות גדולה. 2. מכונת כביסה מכבסת הרבה יותר פריטים מאשר כביסה ידנית. 3. מכונת כביסה מבצעת כמה שלבים בתהליך הכיבוס (ולא נשכח השרייה). שטיפה רגילה, חימום, שטיפת הסבון פעמים, מרכך וסחיטה.

cbr1100

New member
וחוץ מזה

אם לא היו מכונות כביסה, הייתי צריך להחליף מקצוע ולהיות אורטופד.....

t h e c a t

New member
נצל"ש מכונת כביסה

מכונת הכביסה שלי הפסיקה להתמלא במים היום (בעצם היא מתמלאת ממש לאט - זרם ממש מטפטף במקום ליד איפה ששמים את האבקה). מצד שני כשאני פותח את הפקק למטה (שמשחרר מים) יוצאים המון מים. אחרי שכל המים יצאו, הדלקתי אותו שוב לחצי דקה, שעדיין לא היה נראה (או נשמע) שהוא מתמלא - אבל כשפתחתי את הפקק למטה, יצאו מים בכמות משמעותית (כלומר נראה שלמכונה עצמה נכנס המים, אבל במקום להכנס לתוף מגיע איכשהו לאותו פקק למטה). אני לא מבין יותר מדי במכונות כביסה, אבל חוש טכני יש לי. למישהו יש הצעה מה אפשר לעשות \ לבדוק בלי לקרוא לטכנאי (גם ככה אנחנו פשוטים רגל החודש), גם אם זה יעזור רק לטווח קצר?

t h e c a t

New member
שכחתי לציין

היה לנו פיצוץ בצנרת מחוץ לבית, ככה שאולי נכנס לכלוך \ אוויר בצנרת (לא יודע אם זה קשור), וגילינו את הבעיה כמה שעות אחרי שסיימו לתקן (המים בשאר הבית חזר לרגיל)

cbr1100

New member
קשור מאוד

המכונה שלך בסדר ואין קשר לפילטר למטה. מים שנכנסים למכונה, גם אם לאט יכנסו תמיד דרך אותו המקום (תא הסבון) וירדו לתחתית הדוד. משם, כשתפתח את הפילטר תצא כמות מים, גם אם לא גדולה, אבל בלחץ. הבעיה אצלך, כרגע, סתימה בכניסת המים למכונה. פעולות לניקוי - 1- לסגור ברז מים למכונה. 2- לנתק את הצינור מהמכונה (ההברגה שצמודה למכונה) 3- בעזרת פינצטה או פלייר, למשוף את הפילטר הלבן (רשת) שנמצא בתוך ההברגה. 4- לשטוף היטב מתחת למים זורמים 5- להכניס את הפילטר חזרה למקום 6- להבריג חזרה את הצינור חשוב *** 7- לפתוח את המים.*** המכונה עובדת כמו חדשה.

t h e c a t

New member
תודה, תודה, ושוב - תודה!

עובד פיקס

רוני1955

Active member
מכונת כביסה

בדרך כלל יש פילטר בקצה צינור המילוי בצד של המכונה. תפתח ותבדוק, אולי הוא נסתם חלקית כתוצאה מהתיקון.

נצל"ש לנצל"ש מכונת הכביסה

אצלנו יש העיה הפוכה - המכונה לא מרוקנת את המים. בד"כ כלל לא במכה ראשונה. מה שנוסף לזה זה שהיא עוצרת את פעולתה פעמיים: אחרי שלב 8, ואחרי שלב 14. מה שאנחנו עושים לפי שעה: 1. עוזרים לה ידנית באמצעות העברה לשלב הבא כשהיא נתקעת 2. סוגרים את הברז לפני שלב הסחיטה אם זה לא עוזר והמים לא מתרוקנים, מחזירים שוב ידנית לשלב הסחיטה. יש למישהו פתרונת יותר טובים? ( :

אפשר לבחור בתכנית מהירה במכונה.

בדרך כלל זה מספיק. גם אין צורך לחמם את המים. די ב 30 40 מעלות בדרך כלל.

למעלה