מכונות הימורים:

מכונות הימורים:

איפה את/ה גר/ה? משחק/ת במכונות הימורים? קיים דיון ציבורי בנושא? קיימים איסורים, או הגבלות? איפה יש? נורווגיה: -אני לא מהמר, זה נראה לי דבילי כשאני יודע שאם אני אכניס 1000 מטבעות, אני אקבל בערך 500 בחזרה. -הדיון הציבורי נמשך כבר המון זמן, והתמכרות להימורים במכונות כאלו כמעט נחשבת להתמכרות אמיתית כמו סיגריות אלכוהול או קוקאין. -אסור מתחת לגיל 18, מלפני כמה חודשים אסור להשתמש בשטרות(להגביל את השימוש למטבעות הוריד את ההכנסות בשליש), ואט אט צצות עוד הגבלות על איפה מותר ואסור למקם כאלו.. -כרגע יש בכל קניון, סופר, תחנת דלק, מועדוני ספורט, ובעצם כל מקום שיש בו תחלופה של אנשים, חוץ ממוסדות חינוכיים, בתי חולים וכו'..

matron

New member
ישראל:

- לא מהמרת לא שותה לא מעשנת. הימרתי רק פעם אחת לפני שנה בערך.(חחחח מכונות מזל- הפסדתי). לא מתאים לי להמר כי אני אוהבת לנצח ולא אוהבת להפסיד בכלל. - בטח שיש דיון בנושא, יש מהמרים שמתמכרים למשחקים האלה! משיגים כסף, מהמרים, מפסידים ושוב מהמרים. משיגים כסף. ואז מגיע השלב שהם מתחילים להלוות כספים וכשאין ממי מתחילים עם פעילות עבריינית. שונאת את הבחורים האלה שמנסים להרוויח המון כסף ומהר. - בישראל אסור מתחת לגיל 18. (אני עבדתי עליהם שאני בת 19). -איפה יש? לא יודעת אני לא מחפשת מקומות להמר. אני הימרתי באונייה בקזינו. הפסדתי איזה 10 דולר ניראה לי.

בוינג

מקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץ

NoFaRi1

New member
גרה בישראל

אסור לי להמר :] מתחת 18. אבל גם אם היה מותר, לא בשבילי וזה גם לא חוקי פה אם אני לא טועה P: או שרק מגיל 18. אבל קזינו זה לא חוקי בישראל

Psychodish

New member
חחחח

מהמרת? יאפ, לפעמים שיש לי כמה קרונות בכיס שהן ממש חסרות שימוש...ודווקא זכיתי כמה פעמים (אבל לא בסכום מי יודע מה) אה כן, אני מנורבגיה למי שלא יודע. הקטע פה זה שבאמת יש את זה בכללללל חור וזה דיי מרגיז לעבור בסביבה ולשמוע את כל המטבעות נופלות כי מישהו זכה בלפחות 2000 קרונות. אבל נו שיהיה............ יום טוב!

lol lypop

New member
טוב נו

איפה את/ה גר/ה? משחק/ת במכונות הימורים? קיים דיון ציבורי בנושא? קיימים איסורים, או הגבלות? איפה יש? ויקטוריה, קנדה: לא משחקת...לא צריכה אובססיות (יש לי אחת וזה מספיק) לא שמעתי על שום תלונה מהויקטוריאנים. יש כמה קזינו באזור וזה ממש טוב כדי למשטך תירים, אבל זה נמצא באזורים שצריך לנסוע קצת כדי להגיע אליהם ככה שזה לא נגיש לבני נוער שרוצים לבזבז את הכסף שלהם. אסור להכנס מתחת לגיל 19 אם אני לא טועה <ראה שתי תשובות מעל>

למעלה