מכונה לאפיית לחם

מכונה לאפיית לחם

שלום לכולם. חשקה נפשי במכונה לאפיית לחם. האם למישהו פה יש? אשמח לקבל המלצות : 1.איזו מכונה כדאי לקנות? 2.מה מחירה? 3.היכן רוכשים? המון תודה!

דנטל

New member
זו תהיה יותר מדי פרסומת

אני ממליצה להכנס לאתרים של המכרזים למיניהם. גם יש איזה אתר שעושה השוואת מחירים, אבל הקישור אליו נמצא אצלי בעבודה ואני עכשיו בבית, אז מקסימום ביום ראשון, אני אצרף אותו.

shimonm

New member
באופן עקרוני מדובר במכונה........

שלפי דעתי תנוח לה על משכבה בארון האחסון שלך לאחר תקופת זמן קצרה. מדובר בסוג לחם שאפשר לאפות אותו בצורה אחת ובמגוון טעמים. לדעתי כדי להכין לחם אמיתי יש לתת לבצק שלושה תמיחות לפחות. לי אישית יש כזאת בבית ואינני משתמש בה כלל למעט תקופה קצרה מאוד. אשמח לכתוב לך מתכוני לחם מעניינים. shimonm

principeza

New member
מנסיון אישי

לא מומלץ. אני רכשתי כזו לפני איזה 3 שנים וממש בשיא ההתלהבות בשבוע הראשון הייתי מכינה כל יום לחם ולאט לאט התדירות פחתה לפעם בשבוע, והיום...היא מונחת לתצוגה על השיש במטבח. זה קצת אבסורד שכל העסק לוקח כ 4.5 שעות. אפשר להכין בצק בנפרד וליצור לחם בתנור רגיל.לדעתי עדיף.

moon light2

New member
אז בלי יותר מדי פרסומות../images/Emo29.gif

<המנהלת אמרה לא אני
> אז לנו יש אופה לחם שהוא עלה 500 שקל נראה לי..אולי אפילו פחות.... קנינו את זה מבכרז בוואלה שופס וזה אחלה של דבר
גם לי כולם אמרו שנשתמש בזה קצת ואז לא יהיה בזה שימוש. אבל זה כבר כמעט שנה אצלנו ואנחנו משתמשים בזה הרבה.. אם את רוצה לדעת עוד פרטים (איזה חברה וכאלה) תשלחי לי מסר ואני אגיד לך אבל לדעתי, אם את רוצה את זה ואת אוהבת לחם על כל סוגיו(את יכולה לשים מה שאת רוצה
)אז זה שווה...

למעלה