אהה!! בבקשה ! (אבל אני מעדיפה לענות בעל-לא-דבר) ואני בכלל חשבתי שהתכוונת לזוגתו של הגבר
ה המוזרה New member 12/11/03 #96 אהה!! בבקשה ! (אבל אני מעדיפה לענות בעל-לא-דבר) ואני בכלל חשבתי שהתכוונת לזוגתו של הגבר
ג גנגי New member 13/11/03 #101 אהה... אישה? חשבתי בכלל שהתכוונת לזונה, האמת. או כמו שזה כתוב בתנ"ך -
I Idan91 New member 13/11/03 #102 אההה! קדשה! כי אני חבתי שהתכוונת למישהי שעושה את פעולת החיבור בין כל החומרים במטרה ליצור בצק, בהווה.
ג גנגי New member 13/11/03 #103 אההההה.... לשה! בדיוק סיימתי לעשות זאת והעוגה בדיוק בתנור, איך ידעת? אבל אני חשבתי שהתכוונת ל-הוציא מן המים, לא?
אההההה.... לשה! בדיוק סיימתי לעשות זאת והעוגה בדיוק בתנור, איך ידעת? אבל אני חשבתי שהתכוונת ל-הוציא מן המים, לא?
ה המוזרה New member 12/11/03 #76 אההה! גלישה ! ואני הייתי בטוחה שהתכוונת לאחת שמסוגלת לעשות גשר (בהתעמלות, כלומר לכופף את גבה כך שידיה ורגליה נוגעים ברצפה ובטנה מופנית אל השמיים)
אההה! גלישה ! ואני הייתי בטוחה שהתכוונת לאחת שמסוגלת לעשות גשר (בהתעמלות, כלומר לכופף את גבה כך שידיה ורגליה נוגעים ברצפה ובטנה מופנית אל השמיים)
ה המוזרה New member 12/11/03 #83 אההה!! נקישה! ואני חשבתי שדיברת על עיתון נשים רדוד (לטעמי, אז נא לא להתנפל)
G giulietta New member 12/11/03 #87 אהה! לטפשה! (גם לטעמי, , לאישה) אבל למרות הביקורת העורכת של העיתון דבקה במטרה.