מכונה ארורה.
H hillelg New member 10/11/03 #6 אם אפשר להגיש תביעת דיבה אז אי אפשר לעצור על התנהגות בלתי הולמת, הא? על זה לא חשבת?
I Idan91 New member 10/11/03 #11 ../images/Emo124.gifשלי! אני חושבת שקרה לו משהו. הוא לא נדבק ממני.. נכון?
ג גנגי New member 10/11/03 #40 לא, הוא פשוט החליט שהגיע הזמן לנהל דיון עם מישהו אינטליגנטי. לא כדאי שנפריע לו.
ג גנגי New member 11/11/03 #65 תגידי, בנאדם לא זכאי לקצת פרטיות? גם את השם האמיתי שלי את רוצה לדעת? למה מה, אני מכירה אותך מאיפשהו? פוי, תתביישי לך.
תגידי, בנאדם לא זכאי לקצת פרטיות? גם את השם האמיתי שלי את רוצה לדעת? למה מה, אני מכירה אותך מאיפשהו? פוי, תתביישי לך.
Z zarn New member 11/11/03 #72 את גאנדאלף? ../images/Emo2.gif "בדבר אחד לא השתנית, ידידי הטוב!" אמר אראגורן. "עדיין לשונך לשון חידות." "מה? לשון חידות?" אמר גאנדאלף. "לא! אל עצמי מדבר הייתי. מנהג של ישישים הוא: הם בוחרים בחכם שבנוכחים ומפנים דבריהם אליו."
את גאנדאלף? ../images/Emo2.gif "בדבר אחד לא השתנית, ידידי הטוב!" אמר אראגורן. "עדיין לשונך לשון חידות." "מה? לשון חידות?" אמר גאנדאלף. "לא! אל עצמי מדבר הייתי. מנהג של ישישים הוא: הם בוחרים בחכם שבנוכחים ומפנים דבריהם אליו."
I Idan91 New member 10/11/03 #13 אה!!! מדורה! מאחר שהחרוז הזה כבר נחרש במוזיקה, כדאי שנתחיל חדש: אני חשבתי על צורת הנקבה של המילה "איש".
אה!!! מדורה! מאחר שהחרוז הזה כבר נחרש במוזיקה, כדאי שנתחיל חדש: אני חשבתי על צורת הנקבה של המילה "איש".
I Idan91 New member 10/11/03 #16 אהה! חולשה! אגב, התכוונתי ל"אישה", לא ל"אשה". כי אני חשבתי שהתכוונת לחדירה חשאית או אלימה או מפתיעה למקום מסוים.
אהה! חולשה! אגב, התכוונתי ל"אישה", לא ל"אשה". כי אני חשבתי שהתכוונת לחדירה חשאית או אלימה או מפתיעה למקום מסוים.