מכון אדם

מכון אדם ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

למרות שהייתי שם רק פעם שניה היום---זה ממש מתחיל להימאס, האמת שקצת הועטיתי ע"י הפקידה בחברת ההשמה, היא אמרה שהתפקיד הוא בשרות פרונטלי וזה היה מכירה פרונטלית, הסתבר שאני לא אשת מכירות
ממש לא, לא הצלחתי למכור לה מחק חחחחחחחחח, האמת שידעתי שאני לא אשת מכירות זה אפילו נושא שבכלל לא מדבר אליי אבל הייתי מוכנה לנסות, אני לא במצב של להתפנק אני צריכה עבודה וכל יום הערכה במכון אדם ממש מעכיר את המצב רוח המרומם שיש לי, למרות שאני בבית כבר כמעט 7 חודשים
שיהיה לכולם לילה מקסים מצטערת על הבלבול מוחחחחחחח לילך!

איך היה ?

אז מה למדת היום בגן ? שיחקת או . . . ? את מי הכרת ? היה לך רק באסה או גם כיף ? מה את רוצה לעשות כשתהי גדולה ? אם יורשה לי . . . . אמיר. יום טוב

הי יאיר--

מה למדתי? שאשת מכירות אני לא, אבל לא רק בגלל שלא התקבלתי, מפני שאני יודעת זאת על עצמי, בנאדם אמור לדעת למה הוא מסוגל לא? האמת שלא היה לי באסה היה משעשע אפילו. מה לעשות שאהיה גדולה? האמת שאין לי מושג אבל אני אוהבת מאוד להתעסק בשיער ואיפור, חשבתי שאמצא עבודה להתחיל ללמוד בתחום. נראה מה יביא יום לא? אני אופטימית עדיין, למרות שאני כבר מטפסת על הקירות בבית משעמםםםםםםםםםםם מוותתתתתתתתת לילה מקסים לכולםםםםםםםם ותודה יאיר על ההתייחסות- לילך!

למעלה