מכון אברמסון

מכון אברמסון

מישהוא יודע באיזה שיטה טיפולית הם מטפלים ?
קרובת משפחה מקבלת טיפול לגמילה מסוכר וגלוטן, הטיפול חד פעמי בקריסטלים. הקרובה לא מכירה את תחום הרפואה המשלימה והטיפול בקריסטלים ולטענה אפשר שמשלב גם סוג של היפנוט (?) וביואנרגיה אמרה שהמטפל ביקש להתסכל לו בעיניים וכו'..והיה אחרי סוג של צום.
אשמח אם תוכלו לאמר איזה סוג טיפול זה והאם יכול להיות מסוכן.
נשמע מוזר שאחרי טיפול אחד וחד פעמי היא הפסיקה לצורך סוכרים וגלוטן. נשמע מוזר אבל קרה. השאלה אם הטיפול איננו מוסכן שאחרי טיפול אחד אנשים נגמלים.
סליחה על הבורות. אינני מבין כלום בתחום הרפואה המשלימה.

0 אור 0

New member
שיטה משלו

אני לא בדיוק בטוחה מה השיטה שמופעלת שם,
נראה לי שזהו שילוב של כמה כלים אנרגטיים של רפואה משלימה עם אוטוסוגסטיה חזקה מאד שבאה בכלל מרפואה מערבית,
אני די בטוחה שזה לא מזיק - במקרה הגרוע שהטיפול לא מצליח, אז הבנאדם חוזר לעשן או לאכול סוכרים או כל גמילה אחרת שלמען ההפטרות ממנה הגיע לטיפול.
במקרה הטוב כמובן שיש שבירה של מעגל ההתמכרות, ובהתמדה של תקופה ארוכה גם ניתן לשמר את ההצלחה.
כל הכלים, גם של רפואה משלימה וגם היפנוזה אינם יכולים להכריח אדם לעשות שום דבר שאינו חפץ בו - בסך הכל הם מחזקים ומאפשרים מה שאת באמת רוצה

ינוקא1

New member
הילינג.

שזה אומר טיפול רוחני בעזרת אנרגיות שהמטפל מוליך אל המטופל.
יש להם הצלחות רבות והרבה מטופלים מרוצים.

ממה שחקרתי עליהם בעבר הם שייכים לכת ה"אימן" שזוהי דרך רוחנית , שהבסיס שלה בארץ הוא הישוב "מעלה צביה".
כמו כן המטפלים באמת צמים יומיים שלושה בשבוע כדי לנקות את האנרגיות שלהם - משהו שגם לדעתי מומלץ לכל מטפל באנרגיות.

למעלה