מכון אברהמסון

נילי861

New member
מכון אברהמסון

יש לי שאלה האם מישהי התנסתה בגמילה מסוכרים וגלוטן של מכון אברהמסון? לכמה זמן זה החזיק מעמד השמירה על המשקל ? מה היעילות?

לא התנסיתי עם מכון אברהמסון

כן עשיתי עם עצמי תקופה של המנעות מסוכרים וקמח לבן, ובכלל פחמימות "ריקות", שזה אומר: כל מה שאינו "מלא". אני חושבת שזה מאד אישי, כל אחד מה שמתאים לו. לי זה התאים. החזיק לי הרבה זמן, דאגתי לאכול פחות פחמימות וכשאכלתי פחמימות, הן היו רק "מלאות" ובריאות. כיום אני גם מחזיקה בגישה כזו, אך כבר לא באופן מנאטי, נוגעת מדי פעם בפחמימות "ריקות", אך משתדלת כמה שפחות ולא כחלק מהתפריט הקבוע, אלא רק באירועים ורגעים מיוחדים.

יעל י

New member
לא ניסיתי,לא רואה את עצמי...

ללא הפחמימות והסוכרים בכלל.אוהבת.

liza26

New member
את יכולה לבדוק באתר שלהם

בנוסף לזה אמא שלי התנסתה בגמילה מסיגריות ושווה כל שקל ששילמנו אחרי כמעט מ- 40 שנה של עישון- בגיל 65 היא הפסיקה אז כנראה שזה כן עובד לגבי גלוטן - קרובת משפחה שלי עברה את זה וזה עזר לה מאוד לרזות, הבעיה היתה שהיא בעייתית באוכל ולכן היה לה קשה להסתדר בלי הגלוטן ומהר מאוד היא חזרה לאכילה "רגילה" הכל תלוי ברצון של הבן אדם. אני חושבת שהמכון נותן את הפוש הראשוני ועוזר להתחיל עם הכל

אני מכירה מישהי מהעבודה וגם חברה טובה שלי

שתיהן הגיעו דיי סקפטיות לתהליך ומחזיקות יפה מאז. הקולגה לעבודה-לא יודעת בדיוק כמה זמן אבל חברה שלי כבר קרוב לשנה נטולת גלוטן וסוכר

מכון אברהמסון

אני מכירה מישהו שעשה את הטיפול הוא ירד יותר מ-30 ק"ג ושומר על זה יותר משנתיים. מבחינתי זה צעד מאוד קיצוני, כי זה שינוי דרסטי באורח החיים. אני מכירה בחור שעשה דיאטה של וינגייט ולכל מקום נסחב עם צידנית אם האוכל המיוחד שלו כולל לבתי קפה. בעבודה הוא אף פעם לא הולך לאכול עם כולם במסעדות כי האוכל לא לפי מה שהוא רגיל. זה נראה לי להמשיך את האובססיה לאוכל רק בכיוון הפוך.

bigshusha

New member
ניסיתי, זה החזיק שבועיים שלושה

ככה בערך 3 פעמים ואז התייאשתי. בגמילה מסיגריות הם מעולים, מגלוטן וסוכר לא משהו...נראה לי...

למעלה