מכולת סינית

kk75

New member
מכולת סינית

הי, אתמול הייתי במכולת הסינית בתל אביב, והאמת, ממש התאכזבתי (למרות שזו לא הפעם הראשונה שאני קונה שם). שאלתי את המוכר אם יש רוטב סויה ללא גלוטן והוא נתן לי בקבוק גדול של רוטב סויה של חברת green משהו ואמר לי שכל האנשים עם צליאק קונים אצלו את המוצר הזה.בכל אופן בכיתוב על הבקבוק הגדול לא היה אזכור לגלוטן, אבל כשלקחתי את הבקבוקים הקטנים יותר של אותו מוצר, היתה עליהם מדבקה בעברית - שהמוצר מכיל גלוטן. כשהראתי למוכר את הבקבוק הקטן, הוא אמר שזו טעות במדבקה.. האם מישהו יודע על איזה רוטב אני מדברת? כי בסוף קניתי אבל אני חוששת לאכול.. בכל אופן, אח"כ הוא המליץ לי על אטריות כוסמת אשר כתוב עליהן כי הן מכילות גלוטן. מאכזב לא? בייחוד לאור ההמלצות החמות כאן בפורום.

סביוני

New member
באיזו היית? יש שם שלוש

ומכיוון שהעובדים שם אינם נטורופטים או רוקחים, אלא כולה אנשי ביזנס - ממתי מאמינים למה שהם אומרים? עלינו תמיד לבדוק. במכולת שאני מבקר בה "מזרח ומערב" דווקא גילו התמצאות ועשו מאמצים לברר לי פרטים שונים מידי פעם שקשורים לגלוטן במוצריהם.

kk75

New member
מכולת סינית

הייתי במכולת בשוק הכרמל (בסוף השוק). והרוטב הוא seasoning sauce של חברת golden mountain מכירים?

סביוני

New member
את מכתוונת למכולת אשר ב...

רחוב הכובשים. אני לא קונה שם, כי הם יקרים מאוד (להערכתי בחלק מהמוצרים שאני קונה - ב-30% יותר משתי המכולות האחרות שנמצאות יותר למעלה, בתוך השוק). לכן אין לי איך להגיב על דברייך כעת מעבר לכך שרבים וטובים משתדלים למעננו, אך בשם אי היותם אורייני צליאק הם לא אחת נקלעים למתן עצות אחיתופל. זה נעשה בגלל חוסר ידע, וכאן עלינו מוטל תפקיד ה"שומר"... אחלה שבת,

kk75

New member
מכולת סינית

הי, סביוני, תוכל להסביר לי איך מגיעים למכולות האחרות? דווקא אני הולכת הרבה לשוק, ומעולם לא ראיתי מכולות סיניות נוספות. (אני מתחילה תמיד בצד של הים, אז אם תוכל להסביר מהצד הזה.. אחרת אני אתבלבל לגמרי..) תודה וסופ"ש נעים גם לך.

למעלה