סדר בעבודה
כל אחד מוצא את הסדר שלו - קח מכאן מה שמתאים לך. אני רושמת תוך כדי הפגישה סיכום של הפגישה (יש כאילו שרושמים אחרי, תלוי מה נוח ומה עדיף. אני לא אזכור אחרי...) את הדפים שאני רושמת + שאלונים שהמתאמן מלא בהתחלה +הסכם אימון חתום אני שומרת בתיקיה משרדית. לפני כל מפגש אני מוציאה את התיק ומעיינת בסיכום הפגישה הקודמת. בנוסף אני מחזיקה אקסל בו יש גליון לכל מתאמן. בו אני מתעדת כל פגישה בקיצור - תאריך, משך הפגישה, כמה מילים על הנושא, מחויבות ששלח על עצמו והתשלום. האקסל הזה הוא הבסיס לרישום השעות שדרוש להסמכות שונות - של ICF ולשכת המאמנים. בסיום האימון אני מעבירה את הגליון של הלקוח לאקסל של הלקוחות הלא פעילים, ורושמת שורה באקסל מסכם שמיועד לרישום השעות ל-ICF. שם יש שורה עבור לקוח. כך אני עוקבת כמה שעות אימון כבר עשיתי (בסביבות 1300...). כדאי לזכור שצריך לבקש את אישור הלקוח כדי להעביר את רישום השעות למוסד הסמכה כלשהו. אצלי זה חלק מההסכם הראשוני - זכותם לסרב לכך. אני שומרת את החומרים, למקרה שלקוח ירצה להמשיך באימון בעתיד או להתייעץ. אני מניחה שיש טעם לגרוס אחרי תקופה מסויימת. מאחר והרישום חשוב למקרה שתהיה חלילה תביעה, צריך לבדוק עד מתי צריך לשמור אותו.