מכבי

shsho

New member
מכבי

האם מישהי יודעת מדוע עשוים לי את המוות בקופה על מנת לקבל טופס 17 למרפאת פוריות בבי"ח איכילוב? הופננו ע"י רופא הנשים שלי אגב אנו ממחלקת הזרע , והם אינם מוכנים לתת לנו את הטופס המיוכל. טענתם היא שנפנה למרכז לבריאת האישה בראשל"צ. לא ממש רוצה לפנות לשם מעדיפה לטפל בבי"ח או תל השומר או איכילוב. מה עליי לעשות????? סורי יצא לי ארוך.

נועם@בת

New member
עד כמה שידוע לי מכבי מעדיפים

לרכז את טיפולי ההזרעות במרכזי הבריאות שלהם. אם עושים לך את המוות תעשי את המוות בחזרה, צר לי שאני לא חינוכית אבל לפעמים זאת הדרך היחידה. בהצלחה נועם

אני ממכבי ומטופלת באיכילוב

לפי מה שהבנתי יש להם הסכם חדש עם מכבי (חדש = 3-4 חודשים). יכול להיות שלא מאשרים לך כי את גרה באזור ראשל"צ ולא באזור ת"א? תץנסי לברר את הנקודה הזו.

דווקא אני מכירה את מי שמנהל את

המרכז הזה בראשל"צ, דר' וייסמן - והוא רופא מצויין והעיקר - בן אדם.

orname

New member
גם אני ממליצה עליו בחום

וגם על האחיות המופלאות (גאולה ולנה שזוכרות את כולן ותמיד אומרות מילה טובה), טכנאיות אולטרסאונד עדינות ואפילו הפקידה הסימפטית. מהר מאוד מרגישים שם כמו בבית (ומאחלת לך שהשהות שלך שם תהיה כל כך קצרה שלא תזכי לדעת)

orname

New member
שנה איתך??? חשבתי שהוא רק שלי...

וזה כל הקסם שלו גם חברות שמטופלות אצל רופא פרטי התפעלו מהיחס. תמיד מצא זמן לפגישה גם אם דרך המזכירות היה מלא. תמיד (!!) אפשר להתקשר לסלקום דאג להתקשר אלי כל יום לשאול לשלומי הגופני והנפשי כשסבלתי מגירוי יתר וההחזרה בוטלה. וגם חוש ההומור שלו תמיד עזר. טוב.. אני משתפכת אבל מה לעשות מבחינתי הייתי לוקחת אותו אלי הבייתה (ובעלי לא היה מתנגד!!
)

os15ar

New member
יש לי חברה שגם לא הסכימה

לפנות למרכז לבריאות האישה בראשון והיא פשוט מאוד הגיע לרמת מרפא ברמת גן. זוהי שלוחה של אסותא, מרפאות חוץ, שאני, אישית, מאוד מאוד ממליצה. מרפאת הפוריות שם נהדרת, אחיות חמות ולבביות, יחס אישי והמון תשומות לב. הרופאים שמטפלים שם הם: פרופ' זיידמן, דר' לברן, פרופ' דור, בידר ועוד. מנהל את המרפאה פרופ' משיח ובכל בעיה אפשר לפנות אליו, גם אחרי מס' טיפולים שאת לא רואה התקדמות אפשר לבקש פגישה איתו ולא צריך לשלם פרטי. יש שם שתי אחיות מקסימות: שולה ואירית והן עושות הכל כדי להקל עלינו. אם תבחרי לנסות את המקום, אשמח להעביר לך טלפונים ואם תרצי גם לסייע יותר. באיחולי הצלחה, אסנת.

פינקי33

New member
אם כבר מדברים על רמת מרפא... אז

אתמול היינו אצל הרופא עם צילום הרחם וכו' וזהו, עכשיו הוא הפנה אותנו לרמת מרפא. עברנו 3 חודשי איקקלומין, הזרעה אחת, וזהו, אנחנו נפרדים ממנו ועוברים לשם..לזריקות+ הזרעות. קשה לי עם זה שלא נבוא אליו יותר, שלא יהיה מעכשיו יחס אישי, שלא נשב מול אדם אחד אלא כל פעם מול מישהו אחר... והוא רופא מכבי כל כך מקסים...אני לא יודעת אם לעבור לרופא פרטי או לא, האם זה יחסוך לי ריצות לרמת מרפא, האם זה יקדם בכלל משהו, בנות, מה אתן אומרות? אולי בכלל לעשות הפסקה עכשיו של חודשיים-שלושה ולנסות טבעי כי גם ככה אנחנו בלחץ אטומי מכל כך הרבה דברים (דירה-שיפוצים-משכנתא-בעלי פוטר ממש לפני שבוע) ממש עצוב לי ולא יודעת מה לעשות.

../images/Emo50.gifהפסקה

לפעמים הגוף והנפש שלנו זקוקים להפסקה אם זה מה שאת מרגישה אז תעשי את זה .תתחזקי ואז תמשיכי עם כוחות מחודשים בהצלחה .

EFRAT NIR

New member
הבעיה ידועה ,

לנו עשו קצת בעיות עם אסף הרופא אבל מכיוון שבעלי בכללית והבעיה אצלו אז העניין נפתר בקלות יחסית . המרכז לבריאות האשה בראשל"צ הוא עד שלב של הזרעות ולכן את יכולה בהחלט להתעקש שאת מעוניינת לבצע את הטיפול במקום שבו תוכלי להמשיך (הלוואי שלא תצטרכי) לטיפולים מתקדמים יותר כמו הפרייה . גם לי היתה אפשרות לבצע את הטיפולים ההתחלתיים במרכז לבריאות האשה בראשל"צ אבל העדפתי נוכח בעיית הזרע שהיתה לטפל ישירות בבית החולים . בהצלחה , אפרת

למעלה