מכבי

מצב
הנושא נעול.

0101010

New member
מכבי

מכבי
שלום לכל חברות הפורום שנה טובה מאוד ופוריה מאחלת מיכול הלב אני הולכת על תרומת בצית אני נמצאת במעגל הבדיקות הראשונות רציתי לדעת האים בתרומת בצית קופח מכבי מישתתפת איתי ובאיזה שלב להכנס אלהם? או לחכות להנחיות של הרופא המטפל בבית החולים אסותא אשמח לקבל מידע לכל ההליך של תרומת בצית אני במחשבות כל הזמן למה שמצפה לי בהמשך הטיפול תודה מראש ליאת

zs5

New member
שנה טובה - החזר ממכבי

מכבי
שלום לכל חברות הפורום שנה טובה מאוד ופוריה מאחלת מיכול הלב אני הולכת על תרומת בצית אני נמצאת במעגל הבדיקות הראשונות רציתי לדעת האים בתרומת בצית קופח מכבי מישתתפת איתי ובאיזה שלב להכנס אלהם? או לחכות להנחיות של הרופא המטפל בבית החולים אסותא אשמח לקבל מידע לכל ההליך של תרומת בצית אני במחשבות כל הזמן למה שמצפה לי בהמשך הטיפול תודה מראש ליאת
שנה טובה - החזר ממכבי
מגיע לך 2 החזרים ממכבי אחד עבור תרומת ביצית. ואחד עבור מיקרומניפולציה ראשית עליך להגיש בקשה ל- IVF+תרומת ביצית ע"י הרופא המטפל בך במכבי (מומחה לפוריות). ורק ולאחר קבלת האישור ל- IVF להגיש בקשה להחזר תשלום מהקופה. שנה טובה ופוריה לכל הפורום.

zs5

New member
שנה טובה - החזר ממכבי

מכבי
שנה טובה - החזר ממכבי
מגיע לך 2 החזרים ממכבי אחד עבור תרומת ביצית. ואחד עבור מיקרומניפולציה ראשית עליך להגיש בקשה ל- IVF+תרומת ביצית ע"י הרופא המטפל בך במכבי (מומחה לפוריות). ורק ולאחר קבלת האישור ל- IVF להגיש בקשה להחזר תשלום מהקופה. שנה טובה ופוריה לכל הפורום.

lychee 8

New member
החזר מכבי

מכבי
החזר מכבי
למיטב ידיעתי ישנם שני מסלולי החזרים: פרטי (כמו קפריסין) ו"ציבורי" כמו אסותא ואז ההחזרים מבוצעים שונה. אני עשיתי בקפריסין וההחזר הוא בערך 6000 ש"ח, אבל פעם אחת בלבד (אולי פעמיים - לא בדקתי את זה) וזהו, אני חושבת וממש לא בטוחה שעל טיפולים למשל באסותא מקבלים החזר קטן יותר, אבל עבור כל טיפול. הכי טוב זה לפנות לאחת הפקידות הבכירות בסניף שלך ושהיא תברר לך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה