מכבי ת``א וNBA ?

מכבי ת``א וNBA ?

איך אתם מצליחים להגיד אותם באותו משפט בכלל ? הודעה זו פונה לכל הנשחפים למינהם, ולכל אותן בנות שאוהבות כדורסל בגלל שפארקר חמוד, ובגלל שהן רוצות לראות את הריבועים בבטן שלו. עם כל הכבוד שלי למכבי ת``א.. אלופת אירופה (בעצם זאת קינדר בולוניה) מחזיקת הגביע, והיא תקח גם אליפות. עם כל הכבוד, נשחפתם יותר מדי, ו*יותר מדי*. אתם בכלל רואים NBA שאתם מרשים לעצמכם לזרוק משפטים כאלה באוויר ? ה*יחיד* שיכול לשחק (ואני אומר ``לשחק`` ולא ``להצליח``) בNBA הוא פארקר, ואם כבר, אז בקבוצות הקטנות ביותר של הליגה, ולא בחמישיה (אולי שחקן 6 או 7) אז פעם הבאה, תנו לNBA את הכבוד שבאמת מגיע לליגה הזאת. ואם לא ראיתם אף פעם סדרת גמר שלמה, אז עדיף שתסתמו ת`פה. גלעד

נכון

אז בגלל זה פארקר יצליח בNBA ? אני לא חושב שיש קשר בין מה שכתבת, לבין מה שאני כתבתי ... ותעשה לי טובה, בוא לא נשווה בין הליגות. טוב ?

בוא נשווה...

למה לא?? אני כמה פרמטרים שבהם הליגה האירופית טובה יותר. זה שהסלוגן שמוכרים לכולם כל הזמן ש``הNBA היא הליגה הטובה בעולם`` מצוא מקום בך, ניחה, אז נסה לשכנע גם אותי.

parker_sholet

New member
אתה צודק אבל...

אין ספק שאי אפשר להזכיר את מכבי והאנביאיי באותה נשימה כי הם ברמות שונות לגמרי. לעומת זאת אל תזלזל במעמד של מכבי באירופה. אני לא יודעת אם אתה אוהד של הפועל אבל מה שבטוח שאתה ממעיט מערכה של מכבי.

גלעד, וואו, אתה נסחפת !!!!

הנה תשמע את זה: ``מכבי ת``א וNBA``. זה היה קל. נשמע טוב, לא? מי אמר שקינדר היא האלופה האמיתית? הא כן, כל אלה שמחליפים צבעים מקנאה. תגיד לי גלעד, בדקת את זה? האם מכבי וקינדר שיחקו זו מול זו וקינדר ניצחה? או שפשוט אתה אומר את בגלל, בגלל מה בעצם? אין קשר בין זה שאני חושבת שפרקר חתיך ושחקן טוב, וכן הייתי רוצה לראות את הריבועים בבטן שלו אבל זה לא משפיע על זה שאני חושבת אם הוא שחקן טוב או לא. כן, אני מסתכלת את סדרות הגמר ב-NBA ונכון אי-אפשר להשוות את זה בכלל לאירופה... מי אתה שתחליט איזה שחקן יישחק ואיפה? פרקר עדיין צעיר והוא יכול בהחלט לשחק בקבוצות הגדולות... וזה לא רק פרקר זה כל שחקן אחר. גלעד, אני מציעה לך לא לסתום לנו את הפה אלא לסתום לעצמך את הפה לפני שאתה כותב כאלה שטויות! איזה משפטים בדיוק זרקנו? ולידיעתך, אני אישית התחלתי לאהוב כדורסל ואת מכבי בפרט הרבה לפני שידעתי שקיים כזה אדם בשם אנתוני פרקר! מה קרה NBA זו מילה רק לחכמים כמוך? NBA מיועדת רק לשחקנים כמו שאק, קובי ואייברסון? או שגם לנו אתה מרשה להנות מהליגה הזאת?! נטע

parker_sholet

New member
תגובה...

דובשנית, אם עדיין לא הבנת למה הוא אמר שקינדר אלופה אז הסיבה היא פשוטה: הוא אוהד הפועל ירושליים...וזה שקוף כל כך.

לא רק

אוקיי הנה הקבוצות שקינדר שיחקה איתם: ריאל מדריד אולימפיאקוס פאף בולוניה טאו ויטוריה בנטון טרביזו ברצלונה ועוד ... הנה הקבוצות שמכבי שיחקה איתם: לוליו אוסטנד לברקוזן ועוד כמה קבוצות מאסטוניה, קפריסין .. ואני לא רוצה לחשוב על עוד .. רק פנאתיניקוס ואפס פילזן היו שם נורמלים .. זהו !

עוד משהו

ומשהו נכון ככככלללללללל אירופה .. אבל *כל* אירופה .. מתייחסים לקינדר כאל אלופת אירופה .. ולא אל מכבי. רק בארץ אומרים שמכבי אלופת אירופה הרי למה שלא נחמיא לעצמנו ?

nirvana14

New member
מכבי!

תפסיק לחשוב את עצמך כל כך חכם ותפ]סיק להחשיב את עצמך כאוהד הכדורסל הכי הכי בעולם והבן אדם היחיד על פני האדמות שרואה משחקים ב-נ.ב.א ובזמנים כאלה ``טובים`` במדינה ה``מוגנת`` שלנו צריך לעשות שמח לאנשים זה שאתה אוהד הפועל ירושלים ממורמר כי אנחנו ניצחנו אותכם 30 זה לא אומר שאתה צריך לבכות על זה שזה יותר מידי ברור מי הקבוצה הכי שווה בארץ ולמה חבל אפילו להזכיר עוד פעם

nirvana14

New member
כן מכבי ת``א וNBA

תתבגרו כבר!!!!!!!! תפסיקו לחשוב שבגלל שאתם בנים אתם יודעים יותר מכל הבנות . אני יכולה לדבר בשמי שאני לא אוהבת את מכבי בגלל פארקר אלא בגלל שאני אוהבת את הקבוצה ואגב אני לא מתה עליו כל כך. וכן אני כן ראיתי את המשחקים של הנ.ב.א ונשארתי לחכות עד 4 בבוקר ואני כן מבינה בכודרסל וזה שיש אנשים שלא מבינים שמכבי היא קבוצה טובה בגלל הכסף אז תוציאו את העיניים שלכם כי לקבוצה שלכם אין. ואגב פארקר והנ.ב.א הוא כן יכול להגיע לנ.ב.א וגבוהה מאוד תסתכלו על היכולות שלו כמה שהוא אתלטי כמה שהוא שחקן מגוון וזה לא סוד שאני אגיד לכם שנייט האפמן גם יכול ללכת לנ.ב.א והוא גם יכול להיות בקבוצה טובה מאוד. רק הערה קטנה לאוהדי הפועל ירושלים שאומרים שהם הקהל הכי טוב באירופה אז שאלה לי אליכם מתי הייתם פעם אחרונה באירופה?אני פשוט צריכה שתזכירו לי כי אתם אפילו לא הגעתם לשמינית הגמר אז פשוט תסתמו תמשיכו לעודד שאתם מפסידים כי אתם פשוט רגילים לזה וזהו.........

parker_sholet

New member
לא שווים התייחסות

אוהדי הפועל יודעים טוב מאד מה הרמה של מכבי ויודעים שהקבוצה שלהם לא יכולה על מכבי. אז הם מתחילים להמציא עלילות על מכבי שאפילו לא שווים התייחסות מצידינו (אוהדי מכבי) אז עזבו תנו להם להמשיך לספר את סיפורי האלף לילה ולילה שלהם אבל בנתיים מי שאלופים פה זה אנחנו ככה שהסיפורים שלהם רק מראים כמה הם מיואשים ... אז כאילו... get a life!

leehee

New member
שוביניסט!

מי אתה שתגיד לי שבגלל שאני בת אני מבינה פחות בכדורסל או שאני מסתכלת על מכבי רק בגלל פארקר. אז לידיעתך אני בת ואני אוהדת מכבי בערך מאז שאני זוכרת את עצמי גם בכדורגל וגם בכדורסל. ואני לא מפסידה אף משחק. וכן לא תאמין אבל גם ראיתי את כל סדרת הגמר ב - NBA. ואני יכולה להבטיח לך שאני מבינהלא פחות ממך אם לא יותר גם בכדורגל וגם בכדורסל.

הבנת הנקרא

אני אמרתי ``לבנות שאוהבות כדורסל בגלל שפארקר חמוד`` ולא אמרתי ``לכל הבנות`` אז לא, אני לא הכללתי. ברור שיש בנות שמבינות בכדרוסל. וחוץ מזה, למה שלא תראי את סדרת הגמר של הNBA ? לא זכור לי שאמרתי שלא ראית אותה. נ.ב לפני שמגיבים, כדאי לקרוא שוב את ההודעה, כדי לראות אם היא פונה אליך בכלל, ואם את חושבת שהיא פונה אליך, אז תחשבי קצת על התגובה שאת הולכת לכתוב. לא צריך סתם להתעצבן, ולא צריך לזרוק מילים מטומטמות באוויר.

למעלה