מכבי תל אביב.....

MiToOsH

New member
מכבי תל אביב.....

הקבוצה הכי מוזרה של הליגה. כל כך הרבה כוכבים, ופעם ב-4 משחקים (בממוצע) יוצא לה משחק יפה שכולם נהנים ממנו. אז ניר לוין היקר, זה לא שאני אוהבת מכבי ת``א, פשוט חבל לי על קבוצה כזאת, שיכולה בקלות להתמודד על האליפות (בעונה הבאה) aMiT

את הטענות,לשלמה בבקשה

בתחילת העונה כמובן דיברו על מכבי תל אביב כאחת מארבע המועמדות לאליפות. אחרי שני מחזורים כולם הבינו שמכבי הולכת לעוד עונה שלמה של אכזבות וכמובן שבכל אשם שלמה שרף. אם שרף לא היה כל כך עקשן והיה מוותר לנמני על העונש או לפחות סולח לו אז הכל היה נראה אחרת. לקבוצה כמו מכבי תל אביב שסבלה מהרבה עליות וירידות בשלוש השנים האחרונות קשה מאוד לצאת ממשבר כזה,אפילו אחרי 20 מחזורים. עמית,אני לא אוהד אף קבוצה בליגת העל אבל אני מבין טוב מאוד את היחסים בין האוהדים של הקבוצות הגדולות,אין לך סיבה להצטער על מכבי תל אביב(שתהיה שמחה לאידם של מכבי חיפה תמיד). יש לך סיבה להצטער על הנקודות היקרות שהפסדתם בנתניה ועל כך שאתם לא מנצלים את המומנטום שבו אתם נמצאים,חבל.

עמיתו`שששששש!!!

כן כן! זה אני! כן...אמנם בפורום כדורסל יש לי יותר מה להגיד אבל גם כאן אני משתדל לבקר:) נ.ב: למה כל כך יבש פה?!

MiToOsH

New member
שאלה טובה....

גם אני שאלתי את עצמי ת`שאלה הזאת... והגעתי למסקנה ש..... האנשים פה (חוץ ממני וממך) סתומים לאללה ופעם בשנה יש להם תגובה.. זאת קריאה לכל מי שקורא את זה - תתחילו לכתוב דברים. זה אמור להיות מקום שבו אומרים דעות ולא רק רבים מי ``האלופה`` aMiT

למעלה